Roxeanne Hazes haalt uit naar Rachel Hazes: 'Door jouw gedrag in therapie'

Entertainment
door Lois
donderdag, 01 februari 2024 om 14:03
rachel hazes roxeanne hazes rechtszaak 1
Juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft er zelfs een term voor gebruikt. Heel showbizz minnend Nederland is al jaren gek op Hazologie. Een studie naar het privéleven van de familie Hazes. Want daar is altijd wel wat te beleven. Zo willen Roxanne Hazes en moeder, Rachel Hazes, beide geld van elkaar zien.

Roxeanne en Rachel Hazes

Afgelopen jaren is er veel gebeurd in familie Hazes. Andre's relatie met de veel oudere Monique was ooit de reden dat Rachel met haar zoon brak. Ook hebben André en Roxeanne Hazes al geruime tijd geen goed contact met elkaar, de reden daarvan is niet bekend. Moeder en dochter waren nog wel vier handen op één buik, totdat het in 2019 helemaal misging. Ze kunnen elkaar niet meer zien of luchten en spreken elkaar alleen nog maar via advocaten in de rechtbank.

Rechtszaken 'het houdt niet op'

Roxanne Hazes beweert dat haar moeder Rachel Hazes gesprekken heeft opgenomen rondom de rechtszaak waarin de familie verwikkeld is. Rachel beweert dat ze duizenden euro's is verloren in de periode dat Roxeanne samen met Marieke van Beek en Rob Isräel met een volmacht haar financiële beheerde. Rachel kampte toen met een mentale problemen en deed zelfs een zelfmoordpoging. In juni 2022 veegde de rechter het verzoek om het drietal te laten verklaren over betalingen grotendeels van tafel. Daartegen ging Rachel in hoger beroep, omdat ze ook duidelijkheid wil over andere keuzes die jaren geleden namens haar zijn gemaakt. De rechter doet op 24 oktober uitspraak in het hoger beroep.
En het houdt niet op: dit is namelijk niet de enige rechtszaak waar moeder en dochter Hazes in verwikkeld zijn. De advocaat van Roxeanne bevestigt aan RTL Boulevard
na berichtgeving van Yvonne Coldeweijer dat er een bodemprocedure tegen Rachel komt. Roxeanne Hazes, de dochter van Rachel en de overleden André Hazes, heeft een rechtszaak aangespannen tegen haar moeder. Rachel zou namelijk gelogen hebben over het testament van haar man. Ze beweerde erfgenaam te zijn, waardoor ze (onterecht) geld heeft verdiend aan de nalatenschap van André Hazes. Dat geld zou eigenlijk toebehoren aan de kinderen, Roxeanne en André Hazes jr.

Roxanne Hazes tegen moeder Rachel

Het gaat om grote bedragen. Miljoenen om precies te zijn. Maar hoe verstoort de band tussen dochter en moeder ook is, een ruzie en bodemprocedure gaat wel heel ver. Vooral, omdat de Hazes allemaal geld zat hebben. Enfin, Roxeanne Hazes en twee voormalig zakenpartners van haar moeder, Rachel Hazes, zijn vandaag opgetrommeld om te getuigen in een zaak over een volmacht uit naam van Rachel. De getuigenverhoren vinden deze ochtend plaats in de rechtbank in Amsterdam.
Hier heeft Roxeanne gesproken en daarbij haalt ze keihard uit naar haar moeder. Marieke van Beek, voormalig beste vriendin van Rachel, had een coachingstraject nodig omdat ze er anders aan onderdoor zou gaan. Dit heeft 20 duizend euro gekost. Om dit toe te lichten, haalt Roxeanne uit naar haar moeder. "Nu ik zelf ook in therapie zit, mede door het gedrag van mijn moeder, kan ik u vertellen dat er al meer kosten zijn gemaakt in mijn proces met mijn coach dan Marieke destijds heeft gedaan", vertelde Roxeanne in de rechtbank. Een mooie en krachtige steek onder water.