Roxeanne Hazes komt met groot nieuws: 'Meer dan een droom'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 21 maart 2024 om 13:23
roxeanne hazes carre 1
Dat Roxeanne een goedlopende carrière heeft, wordt met dit nieuws maar weer eens bevestigt. De zangeres komt met een grootse aankondiging op haar Instagram.

Roxeanne Hazes Carré

Roxeanne Hazes heeft onlangs op haar Instagram aangekondigd dat ze een eigen show krijgt in Carré! Zo vertelt ze: "Het is de kers op de taart. Ik heb hier de afgelopen jaren naartoe gewerkt. En nu zingt het publiek mee met mijn liedjes; huilen ze of lachen erbij. Dat is zo bijzonder." De plannen zijn dat ze op 1 februari 2025 haar debuutoptreden maakt. Ze zal veel eigen verhalen als intro voor de liedjes vertellen. Kortom, het belooft een avond te worden waarop we Roxeanne nog beter leren kennen. Fans reageren massaal met positieve reacties onder de foto en zelfs André Hazes reageert met: "Dik hoor! Trots op jou." Het is als een droom die voor Roxeanne uit mag komen.

Liedjes

Roxeanne vertelt dat haar muziek voor veel afleiding heeft gezorgd in de tijden dat ze het niet makkelijk heeft gehad. Zo zit de zangeres al 3,5 jaar in therapie door alle omstandigheden die ze mee heeft moeten maken in haar jeugd. Zo haalt Roxeanne weleens uit naar haar moeder Rachel dat ze door haar gedrag in therapie zit en zo heeft ze last gehad van een onveilige thuissituatie. Het is niet altijd makkelijk geweest, maar ziet het maken van muziek écht als uitlaatklep.

Verzoening met André

Inmiddels heeft er verzoening tussen André Hazes en Roxeanne plaatsgevonden. Zo vertelt Roxeanne aan LINDA: “Ik heb hem heel erg gemist. We hebben een heel bijzondere connectie, dus de periode dat ik hem niet sprak, heb ik erg veel hartenpijn gehad. Ik ben dan ook heel blij dat het nu weer zo goed gaat.” André heeft ook laten weten dat hij erg gelukkig is dat de band eindelijk weer is hersteld. Zo heeft André niet ontkent dat hij zijn zus bij zal staan in de rechtszaak tegen Rachel.