Roxeanne Hazes over contact met broer André Hazes: 'Mooiste prijs'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 05 maart 2024 om 11:15
roxeanne hazes
De allergrootste muziekprijzen, de Edisons werden gister uitgereikt, maar voor Roxeanne Hazes was de mooiste prijs van dit jaar al binnen. "Ik ben superblij dat André en ik elkaar weer spreken en zien”, zegt de zangeres voor de camera van RTL Boulevard.

Geen verrassing

Jarenlang hadden André Hazes jr. en Roxeanne Hazes geen contact met elkaar, maar inmiddels is dat weer anders! Het nieuws dat de twee elkaar weer zien was geen verrassing. André werd vorige maand al gespot bij een optreden van zijn zus in het Paard in Den Haag.
"Wij hebben in principe nooit echt een probleem met elkaar gehad, dus ik ben gewoon heel erg blij dat hij weer in mijn leven is”, vertelt Roxeanne, die wel met hun moeder Rachel is verwikkeld in een juridische zaak.

'De aanhouder wint'

André Hazes is blij om Roxeanne haar zoontje weer te zien. “Ik ben echt oprecht heel blij dat ik weer spreek met Roxeanne en dat ik haar zoontje zie. De eerste keer dat ik dat jongetje weer zag: dat was magisch.” Roxeanne haar zoontje Fender is ook blij dat er weer contact is. "Dré is ook een heel leuke oom.”
Eerder vertelde André ook al over het hernieuwde contact met zijn zus. In een interview met RTL Boulevard onthult André de stand van zaken in zijn relatie met Roxeanne. “We doen het wel heel rustig aan en we zijn niet élke dag bij elkaar op de koffie ofzo, maar het contact is heel goed.” Op de vraag wie de eerste stap zette, antwoordt André: "Ikke. En de tweede, derde en vierde ook. De aanhouder wint. Het is me gelukt."

Spannend

“Een paar maanden geleden heb ik mijn zus een berichtje gestuurd of zij ervoor openstond om met mij in gesprek te gaan. Dat vond ze heel spannend”, vertelde André onlangs voor de camera van Shownieuws. “Ik heb heel hard moeten werken voor dat gesprek. Dat is uiteindelijk gebeurd, en daar ben ik echt heel blij mee. Het is één van de beste dingen die mij de afgelopen jaren is overkomen.”