Roy Donders praat over de verliefdheid voor zijn vriendin Michelle

Entertainment
door Denise
woensdag, 10 mei 2023 om 13:18
ontwerp zonder titel 2023 05 10t135025683
Op dit moment heeft Roy Donders alles op de rails en dit wil hij dan ook graag met de buitenwereld delen voor zijn nieuwe reality serie. In een gesprek met het ANP zegt hij: "Ik ben op mijn plek en ik vind dat je dat ook mag laten zien." Vanaf woensdag is de nieuwe serie Roy Donders Altijd Wat Bijzonders te zien op TLC.

Nieuwe serie

Roy verscheen van 2013 tot 2017 meerdere keren op de buis met zijn reality serie. Hij zei altijd tegen zichzelf: "Ik kom weer terug als ik iets te melden heb. En nu heb ik wel iets te melden", vertelt hij tegen Shownieuws. Hiermee bedoelt hij dat hij nu dochtertje Romi heeft gekregen samen met zijn grote liefde Michelle. Op dit moment staat Roy anders in het leven. "Ik ben nog steeds van de lolletjes en de gezelligheid, dat is mijn karakter. Maar ik weet nu beter wat ik wil."
In de serie gaan we zien hoe de zwangerschap verloopt, zien we de bevalling en zien we hoe Roy en Michelle het doen als ouder. Michelle moest wel wennen aan de camera's. "In het begin vond ik het ook spannend, maar eigenlijk na een dag... toen wende het allemaal weer en was ik gewoon weer mezelf."

Nieuw avontuur

Roy had nooit gedacht dat er een reality serie zou komen over het krijgen van een kind. "Ik had niet verwacht dat mijn leven deze wending zou krijgen. Dat is gewoon zo gelopen. Ik ben verliefd geworden op Michelle. En ja, de rest is eigenlijk vanzelf gegaan." Wanneer Roy negatieve reacties krijgt op zijn relatie doet het hem vrij weinig. "Daar trek ik me nooit iets van aan."
Roy weet wat hij zou willen als er een tweede reeks zou komen van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders. "We willen heel graag een huisje rondom Tilburg, lekker vrijstaand. Met diertjes, een tuintje. Misschien wel verbouwen. Dat vind ik vooral heel leuk, Michelle wat minder. Wie weet, maar we gaan eerst genieten van dit seizoen."