Vriendin Roy Donders wil absoluut geen kinderen meer met hem

Entertainment
door Denise
woensdag, 07 juni 2023 om 10:24
ontwerp zonder titel 2023 06 07t094306961
De vriendin van Roy Donders, Michelle Bibi, hoeft absoluut even geen kinderen met hem. Hij krijgt daarom een heftige operatie: hij gaat zich laten steriliseren. Kennelijk heeft hij alles over voor zijn vriendin...

Heftige ingreep

Roy en zijn vriendin Michelle hebben net een kind gekregen, Romy, maar het ziet ernaar uit dat er geen tweede kindje komt. In de preview van de nieuwe aflevering van Roy Donders altijd wat bijzonders is te zien dat Roy vertelt over dat hij nogal een heftige operatie wil ondergaan. Zo zegt hij hierover: "Dat het doorgeknipt gaat worden, daar zijn we al over uit. Dat doe ik echt voor haar, hé. "
Als Roy zich zou laten steriliseren, zou Michelle dat dan ook heel fijn vinden. Ze vertelt namelijk dat ze niet goed tegen de pil kan en ook niet tegen een hormoon- of koperspiraal . "Dan hoef ik niet nog meer hormonen in mijn lichaam te gooien."

Geen mini Donders meer

Roy is er een buitje huiverig voor, hij vindt het nogal 'echt een ding'. De gevolgen zijn natuurlijk groot voor de ingreep, want nu kan er geen mini Donders meer komen.
Hij wil daarom zijn zaad gaan laten invriezen voor de zekerheid. Hij legt de reden uit: "Want stel nou dat we over een jaar of vier, vijf in een andere fase van ons leven komen. Vijf jaar geleden wilde ik ook geen kind en die krijg ik nu ook. Dus ik bedoel: je weet niet hoe het leven loopt."
Hij heeft nog niet zijn keuze gemaakt of hij echt zijn zaad gaat laten invriezen, maar de sterilisatie staat vast. Of er mensen zijn die zitten te wachten op nog een nageslacht van Donders, is ook nog maar de vraag.