Roy Donders binnenkort trouwen: 'We willen het allebei'

Entertainment
dinsdag, 17 oktober 2023 om 16:08
roydonders
In maart verwelkomden Roy Donders en zijn vriendin Michelle hun eerste kindje, en het lijkt erop dat ze alweer klaar zijn voor de volgende stap in hun relatie. Kunnen we binnenkort een huwelijk van Roy en Michelle verwachten?

Roy Donders als vader

Roy Donders heeft nooit beter geweten, dan dat hij op mannen valt, tot de dag dat hij Michelle tegen het lijf liep. Die dag vond, heeft plaatsgevonden op 21 oktober en anderhalf jaar later verwelkomde de twee hun eerste kindje, Romy.
Naar eigen zeggen is Roy heel er veranderd als persoon, sinds de komst van zijn dochter. " Ik ben daardoor wel veranderd, ja ", vertelt hij in gesprek met weekblad Party ." Het zijn alleen maar hele mooie veranderingen en dat was ook wel nodig, haha. Ik ben wat serieuzer geworden en een beetje anders in het leven gaan staan, met meer verantwoordelijkheidsgevoel. Het gezin staat op één nu en eerst stond ik zelf op één, zeg maar. "

Mogelijke huwelijk opkomst

Roy en Michelle lijken zelfs al klaar te zijn voor een treetje hoger in hun relatie. " Een huwelijk sluit ik niet uit, maar ik heb Michelle nog niet gevraagd
", zegt Roy daarover. Maar dat aanzoek zit er wel aan te komen, vervolgt hij. " We weten allebei van elkaar dat we willen trouwen, maar wanneer? Dat gaan we zien. "
Eerder heeft Michelle al aangegeven dat het voor haar niet uitmaakt dat zij de eerste vrouw is op wie Roy verliefd is geworden. " Dat ik de eerste vrouw voor hem ben, maakt me niet uit. Ik doe niet aan stempels
", zei ze in gesprek met Beau Monde. Ze is vooral blij dat zij en Roy zoveel raakvlakken hebben. " Ik heb nog nooit een vriend gehad die uiterlijk net zo belangrijk vindt als ik. Hij doet ook mijn haar, elke week. "
Roy kan ook heel goed de kleding uitzoeken van Michelle. " We houden van tot in de puntjes verzorgd zijn. Hebben we een feestje, dan zijn we al een week van tevoren bezig met wat we aandoen ", vertelde Roy.