Ruud de Wild heeft een relatie met Fajah Lourens: ‘Wraakactie naar Olcay Gulsen'

Entertainment
door Lois
maandag, 19 februari 2024 om 15:11
ruud de wild fajah lourens 1
Ruud de Wild en Fajah Lourens hebben wél een relatie, zo stelt Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin vermoedt dat het een wraakactie is richting Olcay Gulsen. "Blijkbaar heeft Ruud de break-up nog helemaal niet verwerkt."

Ruud de Wild en Fajah Lourens

Fajah Lourens, bekend van haar eerdere relatie met Patrick, lijkt weer in de liefdesarena te zijn gestapt na het beëindigen van haar relatie in augustus vorig jaar. De speculaties suggereren nu dat ze romantisch verbonden is met radio-dj Ruud de Wild. Beide beroemdheden zijn sinds afgelopen zomer single en worden regelmatig samen gezien. Opvallend genoeg deelde Ruud zelfs Fajah's nieuwste boek op, zijn Instagramstory.
Hoewel Fajah in een interview met Shownieuws eerder ontkende dat er iets romantisch speelt tussen haar en Ruud, beweert Yvonne Coldeweijer dat ze officieel een koppel zijn. Yvonne suggereert zelfs dat dit mogelijk een wraakactie is tegen Olcay Gulsen, Ruud's ex.

Strijd met Olcay Gulsen

Sinds het moment dat Ruud de Wild, Olcay Gulsen heeft ontvolgd is er iets gebroken tussen de twee. Dat viel ook juicekoningin Yvonne Coldeweijer op. "Ruud en Olcay waren na hun break-up nog helemaal leuk vriendschappelijk met elkaar, maar sinds Ruud haar plotseling (en zonder reden) heeft ontvolgd heb ik het idee dat ze elkaar helemaal niet meer spreken! Bizar." Iemand ontvolgen is redelijk kleinzielig, maar iemand daarna niet meer willen spreken idem.
En nu onthult Yvonne dat Ruud verwikkeld is in een echt serieuze strijd met zijn ex. Hij zou volgens haar mensen in hun omgeving dwingen om te kiezen tussen hem en Olcay. "Als ze niet voor hem kiezen, verbreekt hij het contact. Zo verbrak hij recentelijk het contact met zijn manager, ook de manager van Olcay, omdat zij niet wilde kiezen." Ruud lijkt dus behoorlijk eigenzinnig te zijn. Coldeweijer sluit niet uit dat Ruud dit doet op aandringen van Fajah. "Blijkbaar heeft Ruud de break-up nog niet helemaal verwerkt en ligt het bij hem erg gevoelig."

Leermomenten

In augustus 2023 beëindigde Fajah Lourens haar relatie met ondernemer Patrick. Ze gaf aan dat huilen oplucht, ondanks de pijn. Fajah besefte dat ze in relaties vaak probeerde mensen te veranderen en dat dit een leermoment was voor haar. Recent gelekte beelden tonen echter dat Ruud mogelijk mentaal fragiel is.