Ruud de Wild over relatiebreuk met Olcay Gulsen: 'Heel verdrietig'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 31 augustus 2023 om 9:57
ruud de wild relatiebreuk olcay gulsen
Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben gisteren bekend gemaakt dat ze uit elkaar zijn. Ruud laat zich nu voor het eerst uit over de breuk.

Relatiebreuk Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Gisteren werd bekend dat Ruud de Wild en Olcay Gulsen uit elkaar zijn, tot groot verdriet van velen. Het koppel is al maanden uit elkaar, ze willen namelijk dingen apart van elkaar gaan ontzettend. "We hebben besloten elkaar los te laten in de liefde" , schreven ze op Instagram. "Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf."
Dat de twee uit elkaar zijn, komt niet volledig als een verrassing. Er gingen al geruime tijd verhalen rond dat het niet goed zou gaan tussen de twee. Maar gelukkig kunnen de twee kunnen op veel steun rekenen van hun volgers en verschillende bekende Nederlanders. Onder het bericht worden veel hartjes gezet en er worden lieve dingen geschreven. "Loslaten is ook houden van.." , schrijf een volger. "Ik genoot van jullie als stel" , schrijf een andere volger.

Ruud reageert op breuk Olcay

Ruud de Wild is in zijn programma De Wild in de Middag op NPO Radio 2 ingegaan op de breuk met Olcay. "Natuurlijk ben ik hartstikke verdrietig. Maar op een gegeven moment moet de wijze geest en het gunnen groter zijn dat het verdriet."
Hij heeft geen berichten gelezen over de breuk met Olcay die er in de media zijn verschenen, dit werd hem namelijk afgeraden. Ook heeft Ruud gevraagd aan mensen om hem geen berichtjes over de breuk te sturen.
Ondanks dat ze al maanden uit elkaar zijn, is het ex-koppel nog steeds heel erg goed met elkaar, ze houden tenslotte nog steeds zielsveel van elkaar. "Alleen we zijn ermee gestopt en daar hebben we goede redenen voor"
, aldus Ruud. Hij geeft aan dat ze zo overprikkeld waren en even op adem moeten komen en hebben besloten dit even zonder elkaar te doen.
Olcay is op dit moment op reis, vertelt Ruud nog. Zodra zij terug is, gaan ze samen kijken hoe het verder moet. Misschien dat er toch nog een kans is dat de twee opnieuw samen komen?