Ruzie tussen André Hazes en Dennis Schouten?

Ruzie tussen André Hazes en Dennis Schouten?

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Dennis Schouten en Jan Roos van Roddelpraat nemen geen blad voor de mond en maken zeker geen vriendjes met menig bekend Nederlander. Dit keer is het André Hazes die ze boos maken, door een artikel te plaatsen over zijn mogelijke terugkerende drugsproblemen.

André Hazes koopt een nieuw kantoor

André Hazes heeft onlangs laten weten dat hij een nieuw kantoor heeft gekocht. "Ik laat het even zien, gewoon omdat ik trots ben", liet hij weten. Maar het gedrag en het uiterlijk van André Hazes.

Hij zou zich volgende de heren van Roddelpraat 'een beetje vreemd' gedragen. Hij zou continu aan zijn haar hebben gezeten en maakte een aantal vreemde opmerkingen. "Het laat ons heel sterk vermoeden dat André Hazes weer aan de drugs is", schreven ze in hun artikel.

Ruzie tussen Dennis Schouten en André Hazes?

André, die een lange tijd problemen heeft gehad met drugs, was niet blij met deze opmerkingen. Er zou zelfs ruzie zijn ontstaan tussen de twee. "Tussen André Hazes en Dennis Schouten lijkt een kleine frictie te zijn ontstaan", liet het roddelkanaal RealityFBI weten op Instagram. "Uit onderzoek blijk dat André Dennis ontvolgd heeft toen Roddelpraat het artikel plaatste over André."

Of André daadwerkelijk een terugval heeft gehad is niet duidelijk. Het lijkt ons van niet, maar André en zijn omgeving weten dit natuurlijk het beste.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk