Dit is het salaris van Mark Baanders

Entertainment
door Indy
zondag, 29 oktober 2023 om 8:34
51ab2c80 4cb6 446b 84c8 54cc03f4d0ae
Mark Baanders: je houdt van hem of je hebt een hekel aan hem. De PowNed-verslaggever heeft de afgelopen jaren hard aan zijn journalistieke carrière gewerkt en is steeds meer te zien op televisie. Maar wie is Mark Baanders eigenlijk en wat houdt hij over aan zijn carrière als verslaggever?

Wie is Mark Baanders?

De 25-jarige Mark Baanders is geboren in het peperdure Amsterdam Oud-Zuid. Hij staat met name bekend als de brutale journalist van PowNed , maar Mark begon zijn journalistieke carrière in 2016 als verslaggever bij AT5 . Een jaar later stapte hij over naar PowNed en vanaf dat moment raakte de carrière van de jonge journalist in een stroomversnelling.
In deze periode transformeerde de journalist van Mark Baanders naar Slijptol. Hij kreeg deze bijnaam vanwege zijn hese stem. Niet iedereen kan de brutale verslaggeving van Mark waarderen. Tijdens zijn werkzaamheden is hij al meerdere keren belaagd door omstanders. Zo is hij tijdens het maken van een item over een druk bezochte kerk in Urk ten tijde van corona aangereden door een kerkganger en werd hij geschopt door meerdere Urkers.
Het imago van Mark is dus niet bij iedereen even geliefd, maar de afgelopen tijd weet de journalist steeds meer mensen te verbazen. In 2022 heeft hij meegedaan aan De Slimste Mens en hij is nu te zien in het huidige seizoen van Expeditie Robinson , waar kijkers versteld staan van zijn sympathie en humor.
Ook in de liefde heeft Mark het goed voor elkaar. Hij is sinds vorig jaar gelukkig in de liefde met zijn vriend Boaz .

Eigen bedrijf

Mark verdient zijn geld dus met verslaggeving, maar wat veel mensen niet weten is dat hij ook nog een eigen mediabedrijf heeft. Binnen Bureau Baanders Producties is hij presentator en programmamaker voor talkshows, schrijft hij opiniestukken en is hij een gezicht dat veel te zien is op het internet en op de buis.
Dit is niet het enige. Mark is namelijk bezig met het opzetten van een tweede bedrijf, waarmee hij unisex huidverzorgingsproducten op de markt wil brengen. Hiermee wil hij de verzorgingsmarkt veranderen.

Het salaris van Mark Baanders

Maar wat verdient Mark nou met zijn journalistieke carrière bij PowNed
en zijn eigen bedrijf? De inkomsten van Mark voor zijn werk bij PowNed
zijn niet bekend. Het enige wat we wel weten is dat ex- PowNed
-verslaggever Dennis Schouten voor zijn werk in 2018 zo'n 3 duizend euro per maand verdiende.
Daarnaast verdient hij natuurlijk ook nog geld aan zijn eigen bedrijf. Ook hiervan is niet bekend om hoeveel geld het maandelijks gaat. Hij zal in ieder geval een flinke zakcent overhouden aan zijn werkzaamheden.