Samantha de jong valt terug in oude levensstijl: 'Pikante content'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 22 maart 2024 om 15:15
samantha de jong
Samantha de Jong, ooit bekend van de realityshow "Oh Oh Cherso", vertelde voor de camera van PowNed hoe haar bekendheid haar leven naar de rand van de afgrond duwde. Ze werd destijds gedwongen door te gaan met tv-programma’s, omdat ze onder contract stond. En nu blijkt dat ze wéér ergens onder contract staat…

Samantha de Jong

"Door de bekendheid na Oh Oh Cherso was ik helemaal losgeslagen”, vertelde de emotionele Samantha in het interview met PowNed. "Ik vertrouwde iedereen die niet te vertrouwen was en had op den duur geen eigen leven meer. Iedereen trok aan mij en had verwachtingen. Ik werd verplicht om door te gaan, omdat dat in mijn contract stond.”
Samantha raakte hierna alles kwijt waaronder haar ex Michael van der Plas en haar kinderen. "Ik belandde in een zware depressie en deed zelfmoordpogingen. Ik wilde niet meer verder. Op een gegeven moment kwam ik in de gedwongen prostitutie terecht en daar kwam ik niet meer uit omdat ik zwaar verslaafd raakte aan drugs. Ik wilde mijn pijn verdoven omdat ik mijn kinderen kwijt was.”

Bimbodoll

Ondanks de traumatische ervaringen blijft Samantha de Jong hoopvol voor de toekomst. "Ik sta in ieder geval weer met beide benen op de grond", liet ze weten in het interview.
Toch blijkt het bij Samantha opnieuw mis te gaan en staat ze weer onder contract. Dit keer bij een pikante website. Op de website Bimbodoll staat Samantha in de lijst van de dames die pikante content voor de website maken. De vraag luid dan ook, komt ze ooit los van haar oude levensstijl?

Roddelpraat

Deze week is Samantha de Jong, alias Barbie, te gast bij RoddelPraat. De reacties onder de video van haar aanwezigheid zijn voornamelijk positief, met opmerkingen als "Ik hoop echt het beste voor haar, het is jammer hoe haar leven is verlopen" en "Wat een vriendelijke vrouw is Barbie toch".