Samantha de Jong verdacht op camera

Entertainment
door Denise
vrijdag, 03 maart 2023 om 15:43
ontwerp zonder titel 22 1
Er zijn verdachte beelden van Samantha de Jong, oftewel Barbie. Zo is ze meerdere keren gespot op een dag bij een woning. De bewoner schrijft bij de beelden: "Gelukkig sta je op camera. "

Beelden van Barbie

Het leek voor een tijdje rustig voor Samantha, tot nu. Er zijn namelijk beelden van haar gedeeld op Facebook. Op deze beelden is te zien dat ze zich verdacht gedraagt. Zo staat ze bij een woning van mensen die ze niet kent. Samantha gaat op dezelfde dag terug naar de woning en de bewoners besluiten nu de beelden van de camera online te gooien. De bewoner schrijft bij de beelden: "Barbie heeft een nieuwe baan met d'r vriendje." Hier verwijst hij naar Robbie, de vriend van Samantha. "Gelukkig sta je op camera." Het bleek dat de bewoner haar al had gewaarschuwd en toen kwam ze met een smoes weg. Het is niet de eerste keer dat ze voor de woning stond. "Heel de middag al naar binnen lopen kijken. Je was wat van plan maar zou het niet doen als ik jou was!", schrijft de bewoner erbij.
schermafbeelding 2023 03 03 om 160259 64020c42ed192

Ruzie met Barbie

Een maand geleden ging er ook al een heftig verhaal rond over Samantha. Zo zou ze betrokken zijn geweest in een heftige ruzie met een wegwerker. De man zou een kopstoot hebben gekregen van Robbie, terwijl hij zijn helm nog droeg. Een bron vertelde aan RealityFBI: "Wegwerker/ bouwvakker heeft aangifte gedaan."