Sarah van Soelen aan het daten met oud-deelnemer Temptation Island

Entertainment
door Nienke
maandag, 11 maart 2024 om 9:35
realitynl 18
Sarah van Soelen kunnen mensen kennen als de ex-vriendin van André Hazes jr. Nu André al een tijdje weer samen is met Monique Westenberg, heeft Sarah ook niet stilgezeten. Zo zijn er vermoedens dat Sarah deze Temptation Island deelnemer aan de haak heeft geslagen.

André Hazes Monique Westenberg

Het is al een tijdje over tussen die twee, zo is André inmiddels weer samen met Monique. Ze wonen niet samen, maar ondertussen lijken er al serieuze plannen te zijn. Sarah is erg bekend geworden door de relatie die ze met André heeft gehad. Sarah deelt veel van haar privéleven op haar socials en wordt ze gevolgd door verschillende BN'ers.

Liefdesleven Sarah van Soelen

Sarah gaat al een langere tijd als single door het leven, tenminste dat is wat ze op haar socials deelt. In een interview met Libelle deelt Sarah dat ze bewust even alleen wilde zijn na de breuk met André "omdat ik tot op het bot ben gekwetst". De pers is ook nog een dingetje, ze heeft daardoor niet het gevoel dat ze gemakkelijk kan daten. Sarah let ook op met wie ze voortaan gaat daten, zo zegt ze: "En mocht er een bekende man op mijn pad komen, denk ik daar helemaal nu wel honderd keer over na."

Nieuwe vriend

Zo is Sarah niet geheel open over haar liefdesleven. Er gaan geruchten dat Sarah al een langere tijd aan het daten is met Maikel. Maikel heeft was in het verleden een deelnemer, aan realityprogramma Temptation Island. Zo heeft RealityFbi aan Sarah gevraagd of deze informatie klopt of dat ze er iets over weet. Zo heeft Sarah toegegeven dat ze hem kent, maar ontkent dat er iets meer speelt. De twee volgden elkaar ook op Instagram, maar nu hebben ze elkaar ontvolgt sinds de geruchten een ronde doen. Dit zegt voor verschillende kanalen genoeg en laten het hier niet bij.
Beeld: Instagram @reality_fbi
Beeld: Instagram @reality_fbi