Sarah van Soelen had een geheime relatie met deze man

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 08 november 2022 om 8:51
sarah van soelen nieuwe vriend
Sarah van Soelen wordt automatisch gekoppeld aan André Hazes , dat zit nou eenmaal bij het Hazes-pakket inbegrepen. Zelf geeft ze aan er behoorlijk klaar mee te zijn en ook zouden ze geen contact meer met elkaar hebben. Ze lijkt zelfs zodanig over André heen te zijn, dat ze een geheim relatie heeft (gehad) met een andere man!
Sarah van Soelen is helemaal klaar met André Hazes
Afgelopen week was Sarah van Soelen samen met ex-schoonmama Rachel Hazes op de rode loper tijdens de opening van Harbour Club te zien. Hier werd ze door onder andere Shownieuws aangesproken over haar situatie met André Hazes. Zie hieronder de video met haar antwoord:
Een geheime relatie met haar boksleraar
Het roddelkanaal RealityFBI is altijd bij met het laatste nieuws, zo kwamen zij ook met het nieuwtje over de nieuwe vriend (ondertussen alweer ex) van Sarah van Soelen. Daarover meldden zij het volgende: "Een bron uit haar vriendenkring heeft dit kanaal laten weten dat Sarah tot voor kort een relatie had met haar boksleraar. Hij is door buren vaak bij Sarah thuis gezien. Niet voor bokslessen, wel 's ochtends bij het weggooien van het afval."
Ook zou Sarah verschillende cadeau's hebben ontvangen van haar nieuwe vriend. Ze zou van 'de liefste' een groot schilderij van haar idool Elvis Presley hebben gekregen en ze plaatste een tijdje terug een foto van een grote bos met rode rozen.
De relatie tussen Sarah van Soelen en de boksleraar is voorbij
Maar ook deze romance was wederom van korte duur. Sarah zou hem inmiddels ontvolgd hebben op Instagram en de boksleraar zou een hele opmerkelijke quote hebben geplaatst. Wij achten de kans vrij groot dat dit over zij ex Sarah gaat: "Soms moet je iemand het beste wensen en daarna nooit meer tegen ze praten." We weten niet waarom de relatie uiteindelijk tot een einde is gekomen, maar volgens RealityFBI zou er 'onlangs iets zijn voorgevallen'.