Sarah van Soelen is na André Hazes opnieuw verliefd!

Entertainment
door Nienke
woensdag, 24 april 2024 om 9:32
realitynl 10
Sarah van Soelen kunnen we inmiddels kennen als de ex van André Hazes. Na dat het een tijdje over is geweest tussen de zanger en Monique Westenberg, vond hij zijn troost bij Sarah. Inmiddels is het over en is Sarah na een tijdje opnieuw verliefd.

Sarah van Soelen André Hazes

Sarah van Soelen kreeg opeens mediabekendheid door haar relatie met André Hazes. Dit was van korte duur, zodra het over was tussen de twee, ging hij weer terug bij zijn grote liefde Monique Westenberg. Zo gezegd, zo gedaan, de zanger heeft een hoop schade achter gelaten bij Sarah.

Sarah van Soelen vriend

Sarah vertelt in een interview met Story wat meer over haar liefdesleven. Eerder zou er rondgaan dat ze met een oud-deelnemer van Temptation Island zou daten. Zo geeft ze aan: "Het is nog pril, maar we vinden elkaar ontzettend leuk. Ik heb het erg fijn met hem." Wie hij is, houdt Sarah nog even voor zichzelf. Ze geeft aan dat ze erg veel moeite heeft gehad met de breuk. Het heeft een langere tijd geduurd voordat ze haar hart weer open kon stellen voor een nieuwe liefde. Sarah geeft aan dat ze absoluut niet op zoek was naar een nieuwe liefde, maar: "Totdat ik deze leuke man ontmoette. Hij komt net als ik uit Rotterdam. Dat alleen al voelt heel vertrouwd."

Gesloten hoofdstuk

André is voor Sarah verleden tijd en iets wat ze graag achter haar laat. "Met André ben ik totaal niet meer bezig. Ik volg hem niet op social media en luister niet naar zijn muziek. Dat boek is écht dicht." Tijdens de relatie met André, had Sarah een goede band met zijn moeder Rachel Hazes. Dit heeft zich zelfs nog voortgezet nadat ze uit elkaar zijn gegaan omdat Rachel hoopte dat het weer goed zou komen tussen de twee. Maar ook hier heeft Sarah het volgende over te zeggen: "Ik heb inmiddels geen contact meer met Rachel. Er is niets gebeurd tussen ons, maar soms loopt het zo. Het hoofdstuk Hazes is dus in alle opzichten afgesloten."