Sarah van Soelen haalt uit naar André Hazes: 'Al die shit die ik moest meemaken'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 13 september 2023 om 9:51
sarah van soelen uithalen andre hazes
Het lijkt erop dat Sarah van Soelen wederom uithaalt naar haar ex André Hazes . Dit doet ze met een tekst op haar Instagram Story.

De relatie van Sarah van Soelen en André Hazes

We zullen je even een kleine samenvatting geven van de relatie van André Hazes en Sarah van Soelen. Zoals we weten is de relatie tijdlijn van André Hazes heel erg lang, dus we willen verwarring voorkomen!
Op 10 maart 2021 werd bekend dat de relatie van André Hazes en Monique Westenberg – nu écht – voorbij was. De twee verbraken de verloving die enkele maanden daarvoor nog plaats had gevonden.
Een maand later maakte André bekend dat hij het héél erg gezellig had met niemand minder dan influencer Sarah van Soelen. De twee gingen samen op vakantie, kochten een huisje en noemden elkaar de liefde van hun leven. Maar de relatie hield geen stand, in oktober 2021 besloten de twee 'een pauze te nemen'. Maar aan deze pauze kwam nooit een einde, ze zitten er nog steeds in terwijl André het weer gezellig heeft met Monique.

Sarah haalt uit naar André

Sarah van Soelen moet niets meer hebben van André Hazes. In februari schreven we op Reality.nl al dat Sarah uithaalde naar André . Iemand vroeg of ze single was tijdens een vragenrondje op Instagram. "Ik heb twee pups... vind wel ff goed zo voordat ik doordraai met nog een aandacht zoeker."
Maar Sarah laat het er niet bij zitten, ze haalt namelijk op een cryptische manier uit naar haar ex. Dit doet ze door een tekst te delen van RUMAG. "Babe er komt een dag dat je terugkijkt en denkt: 'Wauw al die shit die ik moest meemaken. Dat moest om te komen waar ik nu ben.' Dus doe maar lekker vertrouwen hebben."
Ze zet er een hartje bij. De tekst kan duiden op de verslaving van Sarah van Soelen
, die ze in het verleden had. Maar uithalen naar haar ex, is ze ook heel erg goed in.