Selma Omari komt met eigen docuserie over geheime zwangerschap

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 10 oktober 2023 om 11:51
selma omari docuserie zwangerschap
Selma Omari is onlangs moeder geworden van een prachtige dochter, maar niemand wist dat ze eigenlijk zwanger was! Tijdens haar geheime zwangerschap is ze door een cameraploeg gevolgd voor haar eigen docuserie.

Selma Omari zwanger

In augustus kwam Selma Omari met het fantastische – en voor velen verrassende – nieuws dat ze is bevallen van haar eerste kindje. Ze heeft helemaal niets gedeeld over haar zwangerschap en niemand wist ervan. Toch claimen een aantal roddelkanalen dat zij dit al wel wisten, maar dit uit respect voor Selma niet hebben gedeeld.

Documentaire Selma Omari

Zojuist komt het nieuws naar buiten dat Selma haar eigen documentaire krijgt. Tijdens haar geheime zwangerschap is ze door een cameraploeg gevolgd voor een eigen documentaire. Je krijgt zo toch een inkijkje hoe de zwangerschap bij haar is verlopen. De docuserie genaamd 'Selma; Op mijn manier' , is vanaf volgende week te zien via NPO Start.
Misschien krijgen we nu ook wel wat meer informatie over de mogelijke vader van de baby?

Vader van het kind

Heel stiekem vragen velen zich vast af wie de vader van de kleine is. Hier hebben wij al eerder speculaties over gedeeld. Misschien gaat de documentaire onze speculaties wel bevestigen of ontkrachten, maar wij denken het laatste. We hebben namelijk in de trailer van de serie gezien dat Selma het volgende zegt over haar zwangerschap: "Mijn wens om moeder te worden was groter dan het bewandelen van het traditionele pad."
Dit doet ons misschien denken aan een eventuele donor? Maar misschien bedoelt ze met het 'traditionele pad' ook wel de gehele relatie eromheen en heeft ze simpelweg geen liefdesrelatie met de vader. Wij zijn benieuwd of we er meer over gaan zien!