Sieneke bedriegt jeugdliefde met bekende volkszanger: 'Flinke vechtscheiding'

Entertainment
door Lois
donderdag, 21 maart 2024 om 17:30
sieneke
Het is een flinke 'vechtscheiding' tussen Sieneke en haar jeugdliefde Jan Baum. Aanleiding is door een interview in Weekblad Privé, waarin Sieneke vorige week deed voorkomen alsof de scheiding op rolletjes verloopt. Jan pikt dit niet en heeft nu een soort tegeninterview gegeven.

Sha-La-Lie

Sieneke Peeters voor de mensen die haar nog niet kennen. De zangeres is bekend van het afschuwelijke liedje Sha-La-Lie die zij in 2010 heeft ingezonden voor het Eurovisiesongfestival. En naast dit lied heeft Sieneke samen met Frans Bauer in 2022 een duettenalbum uitgebracht.

Vechtscheiding

Jan Baum is woedend na wat hij gelezen heeft in de Privé. "Dan heb ik echt zoiets van: wat ben jij toch een slang. Ze weet maar al te goed hoe de situatie in elkaar steekt. Wij liggen in een vechtscheiding. Ze wil nergens aan meewerken en probeert alles tegen te houden."
Volgens Jan is Sieneke een soort tiran. "Het begon met onze kinderen. Later met het huis en nu gaat het over de inboedelverdeling. alles waar ik mee aankom is standaard nee" Dat de twee uit elkaar gingen, komt door Sieneke...

Overspel

Volgens Jan is dat 'heel redelijk', maar Sieneke probeert alles te blokkeren. En dat is niet het enige. Sieneke is van mening dat de twee uit elkaar zijn gegroeid, maar Jan gelooft hier geen bal van. "Als je tegenover mij verzwijgt dat je met een andere man gaat eten en andere dingen doet.. Dan ben je verkeerd bezig." Volgens Jan zijn er bewijzen dat Sieneke overspel heeft gepleegd. "Als er dan ook nog camerabeelden zijn waarop je mijn ex weg ziet gaan met iemand anders. Dan weet ik eigenlijk al genoeg. Dat was een klap in mijn gezicht."
Het leek er even op Jan zijn beweringen werden bevestigd, want onlangs gingen er geruchten dat Sieneke een verhouding heeft met een bekende volkszanger. Sieneke wordt gekoppeld aan de Brabantse zanger Jeffrey Heesen, een goede vriend van haar ex-man. Maar Jeffrey laat shownieuws weten dat deze geruchten absoluut niet waar zijn. Tot op heden zijn de beweringen van Jan niet officieel bevestigd.