Simon Keizer is de weg kwijt: 'Waar zal ik over schrijven?'

Entertainment
donderdag, 04 januari 2024 om 13:14
ontwerp zonder titel 2024 01 04t110944744
Simon Keizer, die van plan lijkt te zijn dit jaar nieuwe muziek uit te brengen, doet een beroep op zijn volgers. In een Instagram-video laat hij weten dat hij er niet uitkomt...

Hulp nodig

Eerder gaf Simon Keizer op Instagram aan dat hij dit jaar fitter en meer gestructureerd wil worden. Het plan om nieuwe muziek uit te brengen maakt ook deel uit van zijn voornemens, maar het lijkt erop dat hij nog niet precies weet welke richting hij met zijn muziek op wil gaan.
In een video, die hij deelt op sociale media, zie je Simon nadenken over het onderwerp voor zijn nieuwe single. Hij doet een oproep aan zijn volgers voor suggesties: " Waar zal ik over schrijven? Over vakanties? Over hobby's? Over vriendschap? Of over liefde en romantiek? "
Zijn volgers laten Simon weten wat ze graag willen horen. Eén persoon reageert: " Over zelfliefde en wel in het Nederlands alsjeblieft ". Iemand ander schrijft: " Nummers met diepgang. Mooie teksten over en met emoties/gevoel.. liefde / vriendschap.. voelen. Jou stem is het mooist (vind ik) in dit soort nummer. "

Eerste nummer

Simon lanceerde onlangs zijn eerste nummer sinds de muzikale scheiding met Nick Schilder. Het betrof het duet Het Komt Wel Goed , gezongen in samenwerking met Paul de Leeuw. " We hebben een nieuwe plaat! Het Komt Wel Goed is vanaf nu overal te beluisteren, en we zijn er super trots op ", schreef Paul op Instagram over het nummer. " We zagen elkaar dit jaar al steeds vaker, dus het voelde goed om samen iets uit te brengen. We hopen dat je het mooi vindt! "

Magere zes

Onlangs schoof Simon aan bij Remze. Daar werd hem gevraagd wat voor een cijfer Simon zijn vriendschap met Nick zou geven . “ Mwoah, 6,5, 6, 7. We appen geregeld. Dat gaat hartstikke goed ”, is het antwoord van Simon.
Simon mist het samenwerken met Nick in ieder geval niet. “Het moeten presteren vond ik een beetje vermoeiend worden. Elke plaat werd vergeleken met de vorige plaat. Je moest meer moeite doen om minder te bereiken. Heel langzaam ebde de lol een beetje weg.”