Slechte recensies over hotel van Albert uit B&B Vol Liefde: 'Vreselijk hotel'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 24 juli 2024 om 11:14
albert bbvol liefde
De kijkcijferhit B&B Vol Liefde is nu een week onderweg en het hotel van Albert Diks trekt onmiddellijk de aandacht. Wie daar een nachtje wil doorbrengen, moet echter diep in de buidel tasten. En volgens vele hotelgasten is dat absoluut niet de moeite waard.

Albert B&B Vol Liefde

Normaal gesproken zijn de deelnemers van B&B Vol Liefde trotse eigenaren van een bescheiden bed and breakfast, maar de 64-jarige Albert heeft iets veel grootser in zijn bezit: een gigantisch hotel. Gelegen in het pittoreske Catalaanse landschap, niet ver van de Franse grens en dicht bij de Costa Brava, prijkt op een heuvel een enorm kasteel uit de 14de eeuw: Castell d’Emporda.
Wie deze zomer wil logeren in het kasteel van Albert, moet voor minimaal twee nachten boeken en komt dan al snel op een bedrag van vijfhonderd euro per kamer. Maar wees gerust, aan luxe geen gebrek! Het hotel heeft maar liefst 57 kamers, twee restaurants en twee zwembaden.
Met een leger van honderd personeelsleden zou je denken dat de gasten in de watten worden gelegd. Maar niets is minder waar; Albert kan rekenen op een stortvloed aan slechte reviews. Op Tripadvisor klagen hotelgasten steen en been over hun verblijf.

'Vreselijk hotel'

"Ik ben hier al een aantal keren eerder geweest en heb altijd heerlijk genoten. Maar na vanavond kom ik er nooit meer. Het eten is geweldig, maar de bediening is ronduit slecht", schrijft een ontevreden gast. Een andere gast noemt het zelfs een ‘vreselijk hotel’. "Dit is geen modern hotel met moderne voorzieningen. Het wordt omschreven als een kasteel dat volledig is gemoderniseerd voor ‘luxe vakanties’. Dit kan niet verder van de waarheid zijn."
Ook de kamers krijgen er flink van langs. "Ze boden ons een kamer aan die onder de grond en vochtig was. Kamers zijn oud en het restaurant is lelijk", klaagt iemand. Een andere hotelgast merkte op dat de kamer totaal niet leek op de foto’s van de website. "Erg teleurgesteld. Onze kamer was een ’tuinkamer’ in het Dali-gebouw. De tuin bestond uit struiken en bomen die het uitzicht blokkeerden. Zeker niet wat op de website wordt beschreven. De kamer had een overweldigende muffe geur en het leek alsof we in een kelder zaten."