Nóg een sneer naar Monica Geuze in The Masked Singer

Entertainment
door Indy
dinsdag, 12 december 2023 om 9:10
monica geuze masked singer
Monica Geuze heeft het zwaar te verduren als panellid van The Masked Singer. Eerst lag ze onder vuur bij Angela de Jong en ook The Masked Singer-presentator Ruben Nicolai haalt naar Monica uit.

Zwaar irritant

Angela de Jong haalde eerder deze maand al hard uit naar Monica Geuze, die sinds dit seizoen is als panellid van The Masked Singer . Volgens de televisierecensente is Monica 'zwaar irritant'.
In een aflevering Open Kaart vertelde Monica eerlijk hoe ze tegen deze kritiek aankijkt. “ Ik heb er in zekere zin schijt aan, maar natuurlijk doet het me wat. Het is iets totaal nieuws voor mij wat ik nu doe bij The Masker en ik vind het heel erg leuk, dus ik probeer me daar heel erg aan vast te houden, van: joh, dit is leuk, dit is wat je wil, dus dan moet je schijt hebben aan wat andere mensen daarover zeggen.
Wel geeft Monica aan dat ze geschrokken is van de kritiek en dat het haar ergens tóch onzeker maakt. "Maar aan de andere kant denk ik ook: het hele seizoen staat er toch al op, dus ik kan er nu niet zo heel veel meer aan doen, aan de kritiek die nu komt.

Nóg een sneer

De panelleden zijn volop aan het raden welke BN'ers er verscholen zitten achter de pakken, maar het speurwerk gaat nog niet iedereen even goed af. Inmiddels hebben acht BN'ers zich bekendgemaakt, maar de puntenteller van Monica staat nog steeds op nul. Ze heeft nog geen een van de namen goed geraden.
Ook presentator Ruben Nicolai viel dit op en hij opende de aflevering van afgelopen vrijdag dan ook met een flinke sneer aan Monica. "Niet om het er in te wrijven hoor, maar Monica jij hebt nog niks goed geraden”
, zei hij. Gelukkig besloot mede-panellid Loretta Schrijver het op te nemen voor Monica. "Dat maakt helemaal niks uit” , reageerde ze.