Sterke geruchten over relatiebreuk van Sonja Bakker en Bram

Entertainment
door Indy
woensdag, 04 oktober 2023 om 16:43
sonja bakker barry uit elkaar
De geruchten gingen al een tijdje rond, maar de breuk de breuk tussen Sonja Bakker en Barry van Suijdam lijkt definitief. "Sonja woont alleen met zoon Bram op Ibiza”, schrijft weekblad Privé.

Geruchten rondom Sonja

Yvonne Coldeweijer beweerde onlangs dat Sonja en Barry uit elkaar zijn. Het gerucht werd toen door Barry sterk ontkracht. “Sonja en ik zijn NIET uit elkaar. Ik ben zondagochtend gewoon naar Nederland gevlogen om mijn kinderen op te zoeken” , zei hij in een interview met Ditjes en Datjes . "Er is niets aan de hand tussen ons. Sonja en ik wonen al twee jaar op Ibiza en hebben het ontzettend fijn samen.”
De relatiebreuk is niet de enige roddel rondom Sonja. De dieetgoeroe zou in geldnood zitten. Ze heeft haar hotel en penthouse in Amsterdam te koop gezet en ook de zaken op Ibiza lijken niet goed te lopen. Haar carrière is sinds de beschuldiging van plagiaat in een neerwaartse spiraal beland.

Tóch uit elkaar

Het blijkt dat de twee het toch niet zo fijn hadden samen op Ibiza, de breuk tussen Sonja en Barry lijkt nu definitief te zijn. Een Nederlandse buurman vertelt meer over de situatie. "Sonja zelf praat er eigenlijk niet veel over, maar hier op het eiland weten veel mensen in de buurt dat haar relatie met Barry voorbij is” , zegt hij in gesprek met weekblad Privé . "Al lange tijd rommelde het, maar nu lijkt het definitief.”
De reden voor de relatiebreuk is volgens de buurman dat Sonja het onzekere leven met Barry niet meer aankon. "De laatste tijd was er steeds meer ruzie. Erover praten was een taboe. Ze was bang dat verhalen zouden uitlekken naar de media. Nu Barry weg is, zien we Sonja ook steeds minder in het uitgaansleven.”

Zorgen om Sonja

De buurman zegt zich zorgen te maken om Sonja. Hij vraagt zich af of het allemaal wel goed gaat met haar. "Ze heeft de zorg over zoon Bram, die haar veel waard is, maar verder… Ondanks al het succes en al het geld moet het geen pretje zijn!”
Sonja en Barry hadden de laatste tijd veel ruzies en besloten daarom ieder hun eigen weg te gaan. "Op sommige momenten hadden ze het leuk, dat zag je, maar er speelde zich heel wat af. Zelfs de laatste tijd, toen het nog wél goed leek te gaan, was hij al steeds vaker naar Nederland. Om te werken, zei hij dan, maar zeg nou zelf: wat kan er tegenwoordig nou níet via internet?" , zegt de buurman.

Een nieuw leven

Privé
ging langs bij de villa van Sonja op Ibiza. Op de vraag of het waar is dat zij en Barry uit elkaar zijn, antwoordde Sonja: "Ik geef nergens meer antwoord op. Daar heb ik geen zin meer in. Iedereen mag zeggen wat hij wil, maar ik reageer er niet meer op. Als iemand anders dit zegt, dan vind ik dat helemaal prima. Wat je nu ziet, is mijn nieuwe leven.”