Roxeanne Hazes boekt vliegticket naar Spanje: 'Verzoening met Rachel Hazes'

Entertainment
door Lois
donderdag, 04 april 2024 om 9:06
roxeanne hazes
Het is alles behalve vrede tussen Roxeanne en Rachel Hazes. Maar lijkt het er nu op dat er toch een verzoening komt tussen de twee?

Vliegticket

Het boeken van een vliegticket naar Spanje roept allerlei vragen op over de intenties van Roxeanne Hazes. Misschien overweegt ze een bezoek aan haar halfzus Nathalie Hazes, maar het vliegveld Malaga lijkt dan wel erg uit de richting te liggen. Gaat Rox met haar gezin misschien gewoon op vakantie? Waarom dan uitgerekend in de streek waar haar moeder een brasserie runt? Of kiest Rox bewust voor deze bestemming en gaat ze de ruzie met Rachel Hazes bijleggen?

Rechtbank

In februari stonden moeder en dochter nog tegenover elkaar in de rechtbank. Rachel keek terug op de zwaarte van de beschuldigingen die Roxeanne had geuit: "Het is me zwaar gevallen. Wat er allemaal werd gezegd en beweerd... Als Roxeanne in de rechtszaal vertelt dat ze mede door mijn toedoen een miskraam heeft gekregen. Dat vind ik heel heftig", vertelde Rachel aan Story.
Rachel weerlegde ook Roxeanne's claim over aanzienlijke inkomsten die naar Melvin Produkties, Rachel's bedrijf, zouden zijn gegaan. Volgens Rachel ging het slechts om bescheiden bedragen van 800 euro en later 2.150 euro per maand. "Rox doet net of ze tonnen inbracht. Maar ze had amper optredens, ik kreeg voor haar heel weinig werk. In het begin trad Rox vrijwel alleen samen met junior op, omdat we het anders lullig vonden voor haar."

Verzoening Rachel Hazes Roxeanne Hazes

André Hazes en Roxeanne Hazes zijn sinds een korte tijd weer goed met elkaar. Rachel Hazes geeft aan dat ze het fantastisch vindt dat haar kinderen elkaar weer spreken, maar vind ze dat wel echt? "Nee, ze haat het!"
Rachel betwijfelt of de relatie met Roxeanne ooit zal herstellen. "Daarvoor is er te veel gebeurd, te veel gezegd. Als je in Beste Zangers vertelt dat je je moeder na het overlijden van je vader negen maanden hebt moeten missen, dat je tien jaar lang huilend het repertoire van je vader hebt gezongen... Nee, dat kan niet." Desondanks staat ze open voor een gesprek en zegt dat ze altijd de moeder van Roxeanne zal blijven, hoewel de band nooit meer zo hecht zal worden als vroeger.