Stijgende lijn in het vermogen van Humberto Tan

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 11 mei 2024 om 14:00
realitynl 40
Humberto Tan zie je vaak op de Nederlandse televisie verschijnen. Zo is Humberto bekend als een Nederlandse sportjournalist, schrijver en radio- en televisiepresentator. Hoe zijn vermogen in 2021 een dieptepunt heeft bereikt, heeft Humberto deze aardig omhoog weten te werken.
Humberto Tan is na zijn verhuizing van Suriname naar Nederland, begonnen met een opleiding aan de Universiteit van Amsterdam. Destijds deed hij een studie wat niks te maken heeft met journalistiek, namelijk de studie rechten. Maar Humberto was voor het eerst op televisie te zien in het programma de Tafel van 7 dat Sonja Barend presenteerde. Zo zag Humberto er destijds wel heel anders uit! In 1991 werd hij aangenomen bij de AVRO en presenteerde al snel meer programma's. Een tijd later maakte Humberto de overstap naar Studio Sport en uiteindelijk wist hij een plek te bemachtigen bij RTL Nederland. Humberto heeft voornamelijk zijn bekendheid te danken aan het presenteren van RTL Late Night dat hij van 2013 tot 2018 heeft gedaan.

Andere programma's

Humberto heeft aan meerdere programma's deelgenomen, zo was hij te zien bij het NOS Journaal, Dance Dance Dance en Holland’s Got Talent. Hij was niet alleen goed in presenteren van programma's, zo was hij de winnaar in het eerste seizoen van Het Perfecte Plaatje en van Jachtseizoen van StukTV. Sinds 2018 heeft hij zijn eigen programma Humberto dat op RTL 4 te zien is.  

Vermogen

We wisten inmiddels allemaal wel dat Humberto deze prachtige woning in de Pijp in Amsterdam verhuurt, maar wat is nu eigenlijk zijn vermogen? Humberto is eigenaar van het bedrijf Huta Holding B.V., een groothandel in bovenkleding. Het eigen vermogen was in 2015 nog 1,1 miljoen euro, in 2021 was dat ingestort naar een dieptepunt van 323.382 euro. De meest recente cijfers laten (gelukkig voor Humberto) weer een stijging zien! Per eind 2022 bedroeg het eigen vermogen van het bedrijf iets minder dan een half miljoen euro oftewel een stijging van maar liefst 175.000 euro. Humberto mag hier trots op zijn. Het enige wat nog aardig wat geld kan gaan kosten, is wanneer hij zijn drie huizen moet gaan verdelen met zijn ex. Ze zijn namelijk beiden voor de helft eigenaar en dat kan hem wel eens meer dan 1 miljoen euro gaan kosten.