Stopt Rick Brandsteder vroegtijdig met behandeling in afkickkliniek?

Stopt Rick Brandsteder vroegtijdig met behandeling in afkickkliniek?

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Vorige maand werd bekend dat Rick Brandsteder last heeft van een verslaving. Hij ging naar Zuid-Afrika om in behandeling te gaan om aan deze verslaving te werken. Maar vandaag was ineens zijn Instagram-profiel offline gehaald en zou hij weer gespot zijn, buiten de kliniek.

Rick Brandsteder opgenomen in een afkickkliniek

Yvonne Coldeweijer kwam met een video waarop Rick Brandsteder onder invloed te zien is op een vliegveld. Hij besloot zichzelf hierna te laten opnemen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika.

De moeder van Rick Brandsteder deed kort na zijn opname een boekje open over de verslaving van haar zoon. Hij had er genoeg van om telkens toch weer tot het gaatje te gaan, dus besloot hij hulp te zoeken.

Het is niet bekend bij het publiek of Rick alleen voor een alcoholverslaving in de kliniek zit, of dat er ook nog iets anders bij komt kijken.

Vroegtijdig gestopt met de behandeling?

Het Instagram-profiel van Rick Brandsteder is verdwenen en natuurlijk begint de roddelmolen hierdoor te draaien. De 28 dagen zijn nog niet om namelijk, dus nu gaan de juicekanalen speculeren. "Dat zou betekenen dat Rick nog steeds in de kliniek zit", schrijft JuiceChannel op Instagram. "Het kan zo zijn dat het management heeft besloten om even zijn social media af te schermen zo dat als hij weer buiten is zich verder op zijn herstel kan focussen."

Toch kwam JuiceChannel met een bijzondere update op hun Instagram. Rick zou namelijk al weer uit de kliniek zijn, heel gek, want de 28 dagen zijn nog niet voorbij. "Wij horen dat Rick al een aantal dagen uit de kliniek is. Dat wil dus zeggen dat hij de 28 dagen niet heeft afgemaakt. Vanavond is de finale van Expeditie Robinson. Of hij daar bij zal zijn is nog niet duidelijk. Wij verwachten van niet", aldus JuiceChannel.

Ook Yvonne Coldeweijer heeft natuurlijk weer een spion die Rick gespot heeft. "Vorige week heeft iemand Rick zien lopen in Stadshart Amstelveen. Omdat de 28 dagen waarin hij in de kliniek zou zitten nog niet om waren, twijfelde ik om het te posten. Maar de spion zei dat hij het was: '100 procent'."

Foto: De Bachelorette / Videoland

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk