Sylvia Geersen maakt frisse start: 'Aan iets nieuws te beginnen'

Entertainment
dinsdag, 02 januari 2024 om 15:49
ontwerp zonder titel 2024 01 02t152525403
Sylvia Geersen begint het jaar 2024 met hernieuwde energie en een frisse start, zoals ze deelt in een bericht op Instagram. Haar aankondiging heeft nieuwsgierigheid en vragen opgeroepen bij haar volgers. "Hint ze hiermee op haar relatiestatus?"

Relatieproblemen

Sylvia Geersen deelt een bericht waaruit blijkt dat ze 2024 is begonnen met een frisse start. " En opeens weet je het … Het is tijd om aan iets nieuws te beginnen en te vertrouwen op de magie van het begin ", schrijft ze op haar Instagram Stories.
Haar post roept aardig wat vragen op. " Of Sylvia hiermee hint op ‘something new’ als in relatiestatus, houdt ze nog even spannend ", meldt juicekanaal RealtyFBI . Dat Sylvia en Joris relatieproblemen hebben gaat nu al een tijdje rond, maar nu zouden ze definitief uit elkaar gegaan zijn. " Wie de kerst vrijwel zeker niet met elkaar hebben doorgebracht zijn Sylvia en Joris ", meldde het kanaal vorige week op Instagram.

Ontkende niets

Enkele maanden terug verwijderde Sylvia al een reeks foto's van haar Instagram-account. Toen RealityFBI
om een reactie vroeg, reageerde ze volgens het kanaal 'bijzonder gepikeerd', maar ze ontkende niets. Sindsdien hebben zowel Sylvia als Joris hun biografie op Instagram aangepast. " Hartje en slot zijn weggehaald. Wij wachten dus op de bekendmaking van het einde van hun relatie. "
Sylvia leerde Joris kennen tijdens haar deelname aan het programma De Bachelorette . Er was meteen een klik en Sylvia gaf zelfs aan met Joris te willen trouwen. Echter, al snel bleek dat hun relatie niet zonder strubbelingen verliep, waarbij volgens Yvonne Coldeweijer de twee constant ruzie met elkaar hadden.

Sylvia reageert

Sylvia heeft afgelopen oktober tóch gereageerd op de geruchten rondom een relatiebreuk. “ De status is dat ik zielsveel van Joris hou en echt voor altijd bij hem wil blijven, maar we hebben elkaar nu al bijna twee maanden niet gezien. Alleen via FaceTime.”
Ze bracht dit nieuws aan RTL Boulevard. “Dus het is eigenlijk wel weer spannend. Morgen gaan we samen op date. We houden veel van elkaar, maar het is niet makkelijk geweest.