Sylvie Meis openhartig over breuk met Niclas: 'Ik ben gelukkig'

Entertainment
door Denise
vrijdag, 28 april 2023 om 15:43
sylvie meis breuk niclas
Sylvie Meis laat voor het eerst horen hoe het met haar gaat sinds de scheiding met Niclas Castello. Ze vertelt wat de breuk haar gedaan heeft en hoe ze nu in het leven staat.

Breuk Sylvie Meis en Niclas Castello

Na 2,5 jaar een huwelijk te hebben te hebben gehad kozen Sylvie en Niclas ervoor om een punt achter hun huwelijk te zetten. Aan de Duitse krant BILD vertelden ze: "Het is met pijn in ons hart dat we aankondigen dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. We kijken terug op een hele fijne tijd, maar we moeten accepteren dat onze levens te verschillend zijn voor een toekomst samen."

Sylvie Meis openhartig in interview

In een interview met RTL Deutschland laat ze weten hoe het nu gaat met haar. Zo vertelt ze: "We weten allemaal dat het leven hoogte- en dieptepunten heeft. En dat is bij mij niet anders. Ik ben gelukkig met mezelf en ik ben genoeg. Sporten is natuurlijk ook een manier om te verwerken en helderheid in het hoofd te krijgen. Je rustiger te voelen. Vooral tot jezelf komen." Sylvie laat met dit interview niet echt het achterste van haar tong zien, maar het ziet er dus naar uit dat het best wel goed gaat met Sylvie en dat ze alles op de rit heeft op het moment.