Sylvie Meis over tongzoen Gordon: 'Klopt geen bal van'

Entertainment
door Lois
donderdag, 14 maart 2024 om 14:30
sylvie meis gordon
Sylvie Meis heeft gereageerd op de bizarre onthulling van Gordon dat zij hebben gezoend op het Oscarfeestje van Elton John. Haar management heeft Shownieuws laten weten dat er helemaal geen bal klopt van Gordons verhaal.

Exclusieve Oscarfeestje

Gordon's aanwezigheid op het exclusieve Oscarfeestje van Elthon John, waar hij helemaal niet voor was uitgenodigd, bleek geen goedkoop uitstapje te zijn, volgens Ditjes & Datjes. Hij zou maar liefst €11.500 hebben moeten betalen om binnen te komen, een bedrag dat ook Sylvie Meis heeft moeten neertellen. De redenen voor Sylvie haar aanwezigheid op het evenement blijven onduidelijk. Er liepen natuurlijk wel een hoop welgestelde mannen rond. Meer hoeven we natuurlijk niet te zeggen.

Gordon en Sylvie Meis zoenen

Eerder deze week vertelde Gordon in De 538 Middagshow dat hij met Sylvie heeft getongzoend op het feestje van Elton John. "Het was fantastisch! De derde keer dat ik er ben geweest", zei Gordon over het feestje. "Het was zo'n gekke avond, ik heb ook nog met Sylvie Meis staan zoenen die avond." Op de vraag of het een tongzoen was, reageerde hij met: "Ze had wel een krukje nodig ja."
Gordon hoopt niet dat er een foto van is gemaakt. ''Als daar beelden van uitlekken, is helemaal het hek van de dam.'' Hij moet ook lachen om Wim Beelen, de ex-vriend van Sylvie. ''Heb je gezien hoe lelijk die was? Het kan nooit slechter worden dan dat.'' Volgens de manager van Sylvie Meis heeft zij helemaal niet gezoend met Gordon.

Hypersensitief mens

Gordon annuleerde eerder al zijn theatertournee en werkzaamheden na kritiek op zijn comeback. "Ik schrik er gewoon van hoe het soms gaat", zei de zanger daarover in de De 538 Middagshow. "Ik ben een hypersensitief mens en dan klap ik dicht." Mensen kunnen kritiek hebben, vervolgde Gordon. "Dat mag ook allemaal. Maar ik denk dat ze niet eens geluisterd hebben naar het album, daar gaat het om."
Gordon zong zo vals als een kraai, maar hij dacht er toch iets anders over. "Het ging alleen maar over dat ik vals zong", zei de artiest daarover. Het was misschien "niet het beste optreden" uit zijn leven, gaf hij toe. "Maar ja, dat gebeurt ons allemaal. Maar om iemand dan zo af te fakkelen." Hij weerlegde echter dat de annulering van zijn optredens te maken had met tegenvallende kaartverkoop.