Sylvie Meis vindt cosmetische ingrepen heel normaal: 'Net een beugel'

Entertainment
door Eva
donderdag, 12 september 2024 om 14:34
sylvie meis
De Nederlandse presentatrice en model Sylvie Meis vindt cosmetische ingrepen meer dan normaal. In 2020 heeft Sylvie Meis bekend gemaakt over haar ingrepen om een jeugdig uiterlijk te onderhouden.

Sylvie Meis cosmetische ingrepen

Sylvie schaamt zich niet voor haar cosmetische ingrepen. Ze heeft laten weten gel fillers in haar gezicht te gebruiken zowel als andere ingrepen. Volgens Sylvie zijn fillers hetzelfde als een beugel. "Als je tanden scheef staan, krijg je een beugel. En ik hoef me bijvoorbeeld ook niet te schamen als ik ineens blonde highlights heb, ook al ben ik niet echt blond.”
Sylvie Meis is niet alleen bekend als presentatrice in de Nederlandse media maar ook in de Duitse media. Ze zal het volgende seizoen van Love Island in Duitsland presenteren. Het is daarom vanuit sprekend dat ze er goed uit wil zien. "Het vergroot mijn zelfvertrouwen. Maar niet omdat ik bekend ben. Zoals veel mensen wil ik er goed uitzien op familiefoto’s of op selfies met vrienden.”

Normaliseren

Sylvie is erg open over haar mening om cosmetische chirurgie te normaliseren. "Hoe opener we ermee omgaan, hoe normaler het wordt”, vertelde Sylvie aan de Duitse pers tijdens een jubileum viering van schoonheidssalon Mory Clinics. Sylvie begrijpt de ophef niet over fillers en botox. Vele andere BN'ers hebben toegegeven aan cosmetische behandelingen. En de media kijkt steeds minder op van opgespoten lippen. " Waarom zou je anderen oordelen en veroordelen? Iedere vrouw en iedere man mag met zijn of haar lichaam doen wat hij of zij wil. Dat moet gerespecteerd worden”

Sylvie Meis vriend 

Sylvie is onlangs gezien met haar nieuwe vriend op een evenement in Duitsland. De nieuwe geliefde, miljonair Patrick Gruhn (33) is een stuk jonger dan de presentatrice zelf. Het paar zijn de afgelopen paar maanden veel gespot. Het is daarom ook niet vreemd dat Sylvie de laatste tijd meer in de schoonheidssalons te zien is.