Sylvie Meis weer terug bij ex-Nicolas Castello?

Entertainment
door Nienke
woensdag, 13 maart 2024 om 15:45
realitynl 32
Sylvie Meis heeft roerige tijden achter de rug als het gaat om haar geluk in de liefde. Zo zijn Sylvie en Wim Beelen begin dit jaar uit elkaar gegaan na een half jaar daten. Daarvoor was Sylvie nog getrouwd met Nicolas Castello, maar die twee lijken elkaar niet los te kunnen laten.
Haar ex-Nicolas Castello wordt deze week een paar keer gespot bij het Beverly Hills hotel in LA waar Sylvie ook is! Dat is best opvallend omdat de twee onlangs ook zijn gespot in Oostenrijk. Verslaggever Paul van RTL Boulevard is momenteel in LA en die heeft Nicolas gespot in hetzelfde hotel waar Sylvie is. Hij heeft de twee niet samen gezien. Of ze elkaar tegenkomen in LA, deelt Sylvie niet en houdt ze privé. Nicolas reageert regelmatig onder de foto's van Sylvie en het lijkt alsof hij geen genoeg van haar kan krijgen. Zou het kunnen dat het ex-stel toch de verkeerde keus hebben gemaakt wat betreft de scheiding?

LA

De reden waarom Sylvie in LA is, is voor het concert van Elton John. Ze was daar niet de enige Nederlandse, zo was Gordon ook van de partij. In een radio-uitzending van Radio 538 heeft Gordon vertelt dat ze zelfs hebben gezoend! Het lijkt erop dat die twee het wel naar hun zin hadden! Gordon haalt nog uit naar haar ex en zegt: "Heb je gezien hoe lelijk die laatste kerel van haar was? Het kan nooit slechter worden dan dat. Ze is erop vooruitgegaan." Het is niet bekend welke ex Gordon bedoelt.

Nicolas

Sylvie had geen eenzame valentijn, zo kreeg ze een liefdesboodschap van haar ex-Nicolas. Zo reageert hij: "Fijne Valentijnsdag aan de mooiste persoon die ik ooit in mijn leven heb ontmoet." De reden waarom ze zijn gescheiden is, omdat ze "te verschillend" zouden zijn. Veel mensen hebben hier vraagtekens bij. Er zou inderdaad meer spelen volgens geruchten. De Telegraaf meldt dat de verschillen vooral op financieel gebied merkbaar zijn.