Sylvie Meis woedend op televisie: 'Dit is echt stom!'

Entertainment
door Sophie
maandag, 22 april 2024 om 11:45
sylvie meis tassencollectie
Sylvie Meis kennen we als een hele nette dame, die altijd perfect in de plooi blijft zitten en politiek-correcte antwoorden geeft. Maar deze keer ging het helemaal mis en schiet ze uit haar slof op de Duitse televisie.

Verstehen die Spass Sylvie Meis

Sylvie Meis is flink aan de beurt op de Duitse televisie. In het programma Verstehen die Spass worden beroemdheden compleet voor de gek gehouden, een beetje het 'Bananensplit' van Duitsland. Sylvie was het haasje vandaag en werd flink te kijk gezet tijdens een fotoshoot!
Sylvie poseert voor de camera, als de natural die ze is. Maar uiteindelijk ziet ze dat deze foto's niet eens scherp zijn, daar betrekt het gezicht van Sylvie al bij. Haar haar en make-up wordt gedaan, maar helemaal niet zoals dit normaal gesproken gedaan wordt. Haar ogen worden opgemaakt met een heftige blauwe kleur en haar haren worden getoupeerd. Sylvie schrikt zich rot en is totaal niet blij, want hier heeft ze natuurlijk een hekel aan. 
Uiteindelijk veegt ze de blauwe kleur van haar ogen en wil met de volgende shoot beginnen. Dan komt Ante Brekalo binnen, met wie ze een intieme fotoshoot zou gaan doen. Sylvie is hier helemaal door in shock en geeft aan dat ze dit absoluut niet kan waarderen.

Sylvie Meis vriend

Maar ze is en blijft professioneel en besluit door te gaan en te doen wat er van haar gevraagd wordt. Ze besluit na de fotoshoot zelfs nog een selfie met Ante – die in het complet zit – te maken, die deze vervolgens weer op Instagram plaatst. Hij zet erbij dat ze een relatie hebben en dan is het klaar voor Sylvie, ze is flink woedend. Al helemaal als er vervolgens pers aanwezig is om haar te interviewen over haar nieuwe liefde. "Ik héb geen vriend", zegt ze met haar handen voor haar gezicht geslagen.
Gelukkig kon Sylvie uiteindelijk heel hard lachen om de grap, maar in het moment vond ze het zeker niet leuk. "Het voelde alsof ik in een slechte film zat", zegt ze tegen Spot On News.