Temptation Island's Karim wordt vader

Entertainment
door Sophie
maandag, 19 december 2022 om 10:41
temptation island karim vader
In 2020 deed Karim samen met zijn ex-vriendin Roshina mee aan Temptation Island . In eerste instantie overleefden zij de test, maar gingen later alsnog door ontrouw uit elkaar. Karim wordt nu echter vader met een andere dame!
Karim en Roshina in Temptation Island
Karim en Roshina deden in 2020 mee aan Temptation Island. In eerste instantie overleefden de twee de ultieme relatietest wel en gingen ze samen naar huis. Helaas ging het naderhand alsnog mis.
Hij maakte schoon schip op social media en liet weten hoe de vork daadwerkelijk in de steel zat. "De relatie tussen Roshina en mij was geen gezonde relatie", schrijft Karim. "Ik ben twee maanden na Tempa vreemdgegaan op Curaçao." Karim zou op het eiland met iemand anders hebben gezoend.
karim en roshina 63a035e0bd0fc
"Buiten dat heb ik hier een jaar over gelogen en gedurende dat jaar Roshina voor gek uitgemaakt. Ik heb zo lang ontkend, omdat ik bang was haar kwijt te raken." Roshina kwam, zoals je waarschijnlijk al dacht, achter de waarheid. Roshina zou volgens Karim kampen met depressieve gevoelens en agressieproblemen door de relatie. Hij bood zijn excuses aan op social media aan Roshina en haar familie, beiden gingen uiteindelijk hun eigen weg.
Temptation Island's Karim wordt vader
Via JuiceChannel hebben we vernomen dat Karim vader wordt! De moeder van zijn kind in Amber-Noara Barka. Het lijkt er ook op dat de twee inderdaad samen zijn, aangezien zij spreekt van haar 'liefde'.
Er kwamen op het roddelkanaal foto's voorbij van de babyshower die werd georganiseerd. Wanneer ze precies is uitgerekend is niet duidelijk. Wij wensen het koppel in ieder geval heel veel geluk!
karim temptation island vader 63a0351e58019