Terugval voor Tino Martin: 'Verstopt drank in video'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 12 april 2024 om 9:00
realitynl 31
Is het toeval of terugval voor onze volkszanger Tino Martin, die bekend staat dat hij wel van een borreltje houdt? Hij deelde een video waarop hij overtuigd was dat het 'bloedgezellig' was. Misschien is het bloedgezellig met een borrel op, want zo gezellig zag het er niet uit.

Tino Martin alcoholprobleem

Tino Martin heeft een video gedeeld op zijn Instagram dat hij in een privévliegtuig zit met zijn manager en een paar andere mannen. Zo zegt Tino: "Mijn manager Brandon moest even een klein slaapje doen…" Daarna wordt er in een rond gefilmd om te laten zien wie er allemaal aanwezig waren in het vliegtuig. Tino vervolgt: "Bloedgezellig hier, je ziet het al: bloedgezellig hier." Dit wekt veel vragen op bij volgers, want kom op, we kennen Tino langer dan vandaag.

Reacties

Juicekanaal Realityfbi heeft de video gedeeld en een vragensticker erbij gezet waar volgers kunnen reageren: "Moe of helemaal van het padje af." Zo zag Tino er erg moe uit en mompelde hij maar wat. Ruim 92 procent van de stemmers heeft op ‘helemaal van het padje’ gestemd. Dit bewijst maar weer hoeveel vertrouwen mensen hebben in het overmatige drankgebruik van Tino.

Eerder de fout begaan

Tino is eerlijk over zijn drankprobleem en zegt dat het een 'valkuil' is. Zo staat Tino regelmatig op concerten en in shows zo zat als een aap, dit valt heel erg op bij de gasten. In zijn eigen documentaire deelt hij openlijk dat zijn leven niet altijd over rozen gaat. "Deze ezel heeft zich niet één keer gestoten, maar twaalf keer. En dat mag eigenlijk helemaal niet gebeuren," is wat Tino zei over zijn drankgebruik. Zelfs zijn vriendin kan het beamen dat het écht een groot probleem is. Tino leert een wijze les, alleen lijkt hij er niks aan te doen of misschien lukt het hem niet. Waar is zijn management? Die ligt dus te slapen, misschien ook wel onder het genot van een borrel.
Op de video is het zien dat er alcohol in het vliegtuig aanwezig is. Het lijkt ook wel alsof Tino een borreltje aan het vasthouden is. Er is bewust voor gekozen om de tekst voor de fles neer te zetten. Weten we iets wat we niet mogen weten van Tino?