The Masked Singer-fans opgelet: zo bemachtig je een outfit

Entertainment
zaterdag, 06 januari 2024 om 9:30
ontwerp zonder titel 2024 01 02t121937429
Tijdens oudejaarsavond werden de laatste BN'ers onthuld die schuilgingen achter de pakken in The Masked Singer. Voor fans die geen genoeg kunnen krijgen van de kostuums is er goed nieuws: de finale-outfits zijn te koop. Lees hier hoe je een outfit kunt bemachtigen!

Pakken kopen

Voor liefhebbers van de kostuums is er goed nieuws: de finale-outfits zijn beschikbaar om te kopen. Hier lees je hoe je dat kunt doen...
In de finale schitterden De IJsbeer, Het Nijlpaard, De Toffe Peer en De Uil nog een laatste keer op het podium. Tijdens de afsluitende aflevering onthulde Ruben Nicolai al dat deze outfits te koop zouden zijn en nu is bekend hoe. Een bijkomend voordeel is dat de aankoop het Wereld Natuur Fonds ondersteunt!
Op de kledingverkoop-app Vinted kun je bieden op items zoals de roze jurk van Het Nijlpaard of het zilveren giletje van De Toffe Peer. Let op: het pak zelf is niet inbegrepen. Voor echte liefhebbers die zeker willen zijn van een outfit, is er ook de mogelijkheid om deze direct aan te schaffen voor 2.500 euro. De outfit van De Uil, gedragen door winnares Simone Kleinsma , heeft echter een hogere prijs: deze kun je bemachtigen voor 15.000 euro.
Samantha Steenwijk wilde haar volledige pak mee naar huis nemen, maar daar ging RTL niet mee akkoord. " Ze hebben mij verteld dat ze ruim € 10.000,- per stuk zijn ", zegt de zangeres.

Pakkendokter

De uitbundige kostuums bevatten ontzettend veel details. Het wil wel eens gebeuren dat er hier en daar een mankement is aan de pakken. Gelukkig is er een redder in nood als de kostuums het begeven: pakkendokter Dominique Theeuwes. “ Het parelsnoer bij Nijlpaard zit los. Dat moet ik zo even vastzetten. En er zit een naadje los in de hals “, vertelt Dominique in een interview met De Limburger .
Dit seizoen zijn zestien van de twintig kostuums in The Masked Singer
zelf gemaakt. De overige vier zijn aangeschaft of gehuurd uit het buitenland . Dominique is verantwoordelijk voor het onderhoud tijdens de opnames. “ Vooral in deze dame zit heel wat werk. Ze is een echt couture-Nijlpaard. De parelrandjes zijn er met de hand opgeplakt.
” Uiteraard moet alles in het geheim gebeuren; zelfs haar eigen echtgenoot is niet op de hoogte van Dominique haar werkzaamheden.