The Real Housewives of Amsterdam krijgt een spin-off in het Zuiden

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 08 maart 2024 om 10:25
the real housewives of amsterdam 1
Na 3 seizoenen van het programma The Real Housewives of Amsterdam, is het tijd voor iets nieuws! Zo is Het Zuiden een keer aan de beurt. Geruchten gingen al langer rond, maar het lijkt nu toch écht te zijn bevestigd.
The Real Housewives of Amsterdam is met 3 seizoenen een populair en goed ontvangen programma. Het gaat om luxe, rijkdom en drama: een klein kijkje in het leven van The Real Housewives of Amsterdam! Helaas is het hoofdstuk voor deelneemster Susanna Klibansky gesloten. Zo maakte ze bekend dat ze na seizoen 3 niet meer doorging. Maar ook andere Housewife Djamila twijfelt of ze nog een nieuw seizoen mee wil draaien. Zo zie je maar dat het drama door blijft gaan, ook zonder seizoen.

The Real Housewives

Het ging eerder rond dat er ook een glamoureus seizoen kwam voor Het Zuiden. Dit zal zich voornamelijk in Brabant en Limburg afspelen. Het concept blijft hetzelfde; de deelneemsters geven een kijkje in hun luxe leventje, maar dan natuurlijk in Het Zuiden! Voorheen is dit nooit bevestigd, maar het lijkt er toch écht aan te komen. The Real Housewives of Het Zuiden heeft namelijk een eigen IMDb pagina. IMDb is De Internet Movie Database, dit is een online databank met alle films en televisieseries die te zien of in productie zijn. Zo vermeldt Tina Nijkamp op haar Instagram dat ook de serie van Het Zuiden te zien zal zijn op Videoland. Wanneer het seizoen uitgezonden wordt is niet duidelijk.

Deelneemsters 

De vrouwen die in dit nieuwe seizoen zullen meedoen zijn nog niet bekend gemaakt. Het lijkt er sterk op dat Ramona Koonings en Nathellie Holzken zeker mee zullen doen, vermeldt RealityFbi op hun Instagram. Andere namen zullen waarschijnlijk ook bekend worden. Maar één ding wat zeker is: het seizoen van Het Zuiden komt er zeker aan!