The real housewives' Ramona had affaire met man Patricia Paay

Entertainment
door Eva
woensdag, 02 oktober 2024 om 14:36
img 9620
The real housewives van het Zuiden wordt het nieuwe reality programma in Nederland. Het programma is nog niet eens uitgezonden en het drama rond de dames van het zuiden is al begonnen.
De nieuwe house wives waaronder Chayenne Muller, Annu Bachu, Petrouschka Dahmen, Lizbeth van den Boogaart, Estelle Hanneman, Brigitte Schepers, Marjan Strijbosch en Ramona Koonings zullen het zuiden op zijn kop zetten. Vooral Ramona is al met de roddelbladen betrokken en niet onder een positieve loop.
Ramona Koonings is de eigenaresse van Koonings, de grootste bruidswinkel ter wereld. Patricia Paay heeft voor haar trouwdag zelfs een jurk gekocht bij Koonings. Voordat Patricia Paay ging trouwen met haar man Robbert Hinfelaar in 2016, heeft Robbert een relatie gehad met Ramona. Dat is nog eens een kleine wereld
Slechte kwaliteit
Er komen veel verhalen boven water over Ramona. Hoewel ze de grootste bruidswinkel ter winkel heeft, zijn veel van haar klanten ontevreden. Zo geeft een van haar klanten aan dat haar jurk binnen 15 minuten kapot is gegaan. Na contact opgenomen met Koonings werd de bruid verteld dat ze maar naald en draad mee moest nemen.
Een andere bruid verteld zelfs dat haar jurk al kapot was voor de bruiloft. 'Het bleek een couture jurk te zijn die eigenlijk helemaal niet vermaakt mocht worden op een kleine aanpassing na', schrijft de bruid aan een juicekanaal. 'Na een hele lange dag waarbij hij stuk voor stuk uit elkaar viel en hij keer op keer terug moest naar het atelier, ging ik na ruim tien uur wachten naar huis met ook de mededeling, neem maar naald en draad mee op je trouwdag’. Ik mocht een klein sieraad uitzoeken ter compensatie op een jurk van meer dan 5000 euro.'
De nieuwe reality serie The real housewives van het Zuiden komt uit in het voorjaar van 2025 op Videoland.