Thijs Boermans verwondt zichzelf met een slechte duik op Malediven

Entertainment
door Eva
dinsdag, 08 oktober 2024 om 13:06
thijs boermans
Thijs Boermans had zich ingesteld op een zonnige vakantie in de Malediven, maar de tropische droom is al snel in het water gevallen. Boermans heeft een ongeluk gehad tijdens een duik in het water.

Ongeluk

Thijs Boermans en vriendin Anna Nooshin hadden een romantisch vakantie in de Malediven in gedachten. Echter ging dat anders dan gepland aangezien na de eerste sprong van Thijs in de oceaan landen hij niet goed in het water. Zo is te zien in de video die Boermans op TikTok plaatsten.
"Point of view: je eerste uur in de Malediven en je verrekt je rug", schrijft Thijs als tekst op de video. In de video zie je hoe hij in het water duikt. Daarna zien we dat hij verkrampt van de pijn uit het water komt. Hij buigt voor over als een duidelijk signaal dat hij verwondingen heeft opgelopen. Daarna zien dat hij een grote wond op zijn arm heeft. Anna Nooshin filmden het ongeluk en is lachend te zien in het filmpje.
Een fysiotherapeut behandelt de wond op Thijs zijn arm en hij heeft blauw tape op zijn rug zitten vanwege de verrekte rug spieren. De reden voor de verwondingen zal zijn dat het water toch niet zo diep was als verwacht. Verder ligt de Boermans "gestrekt op bed", laat hij weten op Instagram. Onder de post wensen veel mensen hem beterschap, maar ook veel opmerkingen over Thijs zijn duik in het ondiepe water. 

Anna Nooshin

Thijs Boermans en Anna Nooshin hebben als sinds 2023 een relatie en ze kregen als snel samen een dochter. Ze houden hun relatie erg privé en posten nooit foto's op sociale media samen. Daarom was het ook een zeldzame verschijnen om de tijd in een video te zien. De vakantie van de twee ouders is hierbij niet gelopen zoals gepland.