Opnieuw een tegenslag voor Thijs Römer: 'Moet huis verlaten'

Entertainment
door Eva
donderdag, 26 september 2024 om 9:22
thijs romer
Thijs Römer is het afgelopen jaar al veel in het nieuws geweest. Eerder in september was hij vrijgelaten uit de gevangenis in Middelburg. Römer heeft vastgezeten vanwege een zedendelict met minderjarige en wederom lijkt het hem niet mee te zitten.
Het weekblad Party melde woensdag dat Thijs Römer zijn woning in Zuiderwoude moet verlaten. Vroeger deelde hij het huis nog met zijn ex-vrouw Igone de Jongh. Sinds begin 2023 woonde Thijs hier nog alleen na de breuk met zijn vrouw Igone de Jongh. De huur bedraagt maar liefs 2250 euro per maand en de oppervlakte van het huis is 124 vierkante meter. Het huis is niet langer te huur en staat nu te koop voor bijna 8 ton.

Thijs Römer woning

De makelaar van het huis vertelt dat het huis zonder de verhuurder in kwestie wordt verkocht. Dit kan betekenen dat Thijs noodgedwongen is gevraagd om zijn huis te verlaten. De reden dat Thijs Römer zijn huis moet verlaten is niet bekend. Maar misschien kan hij het niet meer betalen, aangezien hij geen vorm van inkomsten meer heeft als acteur die niet meer acteert. Of misschien wilde de woningbouw Römer als persoon niet meer in een van hun huizen hebben.

Reputatie Thijs Römer

De reputatie van Thijs Römer is flink achteruit gegaan na de veroordeling van zijn zedendelict met minderjarige meisjes. Romer heeft tussen 2015 en 2017 berichten en foto's verstuurd van expliciete aard naar minderjarige meisjes. Hiervoor is de acteur ook veroordeeld tot drie maanden celstraf waarvan twee maanden voorwaardelijk. Ook is zijn ex-vrouw Igone de Jongh niet meer voor hem in beeld. Igone heeft laatst zelfs nog bekendgemaakt dat ze openstaat voor nieuwe liefde.

Wat nu?

Er hangen vele vragen rondom Römer, namelijk kan hij het huis niet betalen, omdat hij geen inkomen meer heeft. De laatste film van Romer was in 2019. Ook moest hij een flinke schade vergoeding betalen aan zijn slachtoffers. Zal Römer ooit weer aan het werk kunnen en wie koopt het huis van hem over voor bijna 8 ton.