Thijs Römer verpest opnieuw een relatie: 'Ze sliep bij haar moeder'

Entertainment
vrijdag, 27 oktober 2023 om 14:46
ontwerp zonder titel 37
De relatie tussen Thijs Römer en Igone de Jongh was niet succesvol. Maar hoe zit het met de relatie van Noor de Groot, de dame met wie Thijs een affaire had? Heeft hij daar wel in kunnen slagen of is dat ook tot een dood eind gelopen?

Affaire

Een dag na de veroordeling van Thijs Römer voor het online misbruiken van minderjarige meisjes, meldde weekblad Story dat de acteur al jarenlang een affaire heeft gehad met influencer Noor de Groot, de vrouw van zijn goede vriend dj Sander Kleinenberg.
De affaire tussen Thijs en Noor heeft aanzienlijke onrust veroorzaakt in de kringen van beiden. Voor Igone was het opnieuw een pijnlijke situatie, en Noor verwijderde alle herinneringen aan Thijs van haar sociale media. Het is algemeen bekend dat Thijs en Igone niet langer samen zijn, maar wat is er gebeurd tussen Noor en Sander?

Zijn ze nog samen?

" Zijn Noor de Groot en Sander nog bij elkaar?
" Een volger stelt deze vraag aan Yvonne Coldeweijer. " Ze sliep vorige week bij haar moeder.
" Volgens Yvonne verkeren Noor en Sander nog steeds in een relatie, maar ze vraagt zich af of dit in de toekomst zo zal blijven. " Na de juice over haar vreemdgaan met Thijs, hem ik mijn twijfels of ze daar nog bovenop gaan komen … ", antwoordt Yvonne.

In paniek geraakt

Toen weekblad Story de affaire tussen Thijs en Noor onthulde, schijnt Noor in paniek te zijn geraakt. "Ze is als de dood dat Sander wil scheiden en ze haar luxeleven met hem op moet geven", vertelde een insider in Story .

Sander reageert

Niet veel later gaf Sander zelf een reactie op de affaire. In zijn bericht verklaarde hij dat hij en Noor nog steeds samen zijn en zelfs samen op vakantie zouden gaan." Karaktermoord op iemand die zijn nek uitsteekt voor iemand die op zoek naar houvast zonder inhoudelijke kennis en dus zonder judgement, achteraf niet handig maar geen crime ." Dat vertelde Sander op Instagram. " Een vrouw kapotmaken omdat het je niet gelukt is om zakelijk je gelijk te krijgen is wel triest. Kinderen en een gezin meeslepen in een zaak waar alleen maar slachtoffers met echte problemen zijn. Cancelculturen 2023. Wij gaan op vakantie ."