Thijs Römer opnieuw gespot bij Noor de Groot: 'Gaat ze voor Thijs of Sander?'

Entertainment
door Lois
woensdag, 31 januari 2024 om 16:56
noor de groot thijs romer 2
Na de affaire van Noor de Groot met Thijs Römer, besloten Noor en haar man dj Sander Kleinenberg de scheiding niet door te zetten. Maar afgelopen vrijdag is Thijs opnieuw gespot in de buurt van Noor.

Scheiding Noor en Sander

Na de affaire met Thijs Römer, de beste vriend van Sander Kleinenberg, heeft Noor de Groot besloten een punt achter hun relatie te zetten. Ook hadden Noor en Sander dit al aan hun dochtertje Olivia laten weten en woonde Noor een tijdje bij haar moeder. Noor zou via een e-mail aan Sander hebben laten weten dat ze wilde scheiden. Dat is blijkbaar een nieuwe manier om je relatie te beëindigen.
Hoewel Noor en haar man Sander hebben besloten de scheiding niet door te zetten, wilde Noor echt kiezen voor Thijs Römer. Volgens Yvonne Coldeweijer hadden Noor en Thijs zelfs plannen om te trouwen. Daarom wilde ze van Sander scheiden. Maar inmiddels heeft Noor ook gemerkt, dat ze niet echt met iemand als Thijs Römer naar buiten kan treden. Het is namelijk ontzettend slecht voor haar carrière. Maar ja, als je van je huwelijk al een puinhoop maakt, kan die carrière er ook wel bij, toch?

Betrapt

Afgelopen vrijdag heeft een buurtbewoner Thijs Römer gespot voor het huis van Noor de Groot. Thijs parkeerde zijn auto vrijdag eerst in de buurt van de woning van Noor en toen hij wilde uitstappen, reed hij weer weg. Alsof hij dacht herkend te zijn en ging op zoek naar een andere parkeerplaats, vertelt de buurtbewoner aan weekblad Story.
Wat opviel was dat de auto van Noor in de buurt van zijn auto stond geparkeerd, terwijl er bij haar voor de deur, niet ver daar vandaan, nog genoeg plek was. Het leek erop dat Thijs en Noor in het geheim wilde afspreken.

Kunnen elkaar niet loslaten

Het is wel duidelijk dat Noor en Thijs elkaar maar niet kunnen loslaten. En dat terwijl Sander zo zijn best doet om er voor te zorgen dat Noor aan Thijs gaat twijfelen. Tja, hij kan gewoon niet verkroppen dat Noor voor Thijs kiest. Zeker geen fan van een gelukkige Noor met een ander, lijkt het. Het lijkt voor Noor een lastig dilemma te zijn geworden, Thijs Römer of Sander Kleinenberg?