Thomas Berge in contact met meerdere vrouwen: 'Ex gebonden aan afspraken om niks te zeggen'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 25 april 2024 om 11:40
realitynl 23
Thomas Berge is op zijn zachtst uitgedrukt 'lekker bezig'. Nog geen maand geleden maakte hij bekend dat hij uit elkaar was met Elianne Zweipfenning. Al snel kwam het ene gerucht, na het andere, uit de mouw geschud.

Thomas Berge Elianne Zweipfenning

Het is allemaal begonnen met de gedeelde post van Elianne Zweipfenning waar in stond: "Moge God bedriegers zegenen met bedriegers." Niet veel later is de breuk bij de twee bevestigd en bleef Elianne achter met hun pasgeboren kindje. Thomas heeft tot op de dag van vandaag ontkent dat er een ander in het spel zou zijn. Hoewel Elianne zich alleen achtergelaten voelt, is Thomas volgens bronnen echt niet meer zo eenzaam als dat hij zich voordoet.

Meerdere dames

Thomas zijn auto zou vaker gespot zijn voor het huis van een dame uit Eindhoven. Dit zou zelfs het geval zijn tijdens de relatie die hij had met Elianne. RealityFbi weet inmiddels wie de dame uit Eindhoven is en vraagt haar om reactie. Helaas laat ze niks weten en zegt het kanaal op Instagram dat ze in het duister blijven tasten. Dat was nog niet het enige, een andere dame uit Utrecht heeft zich ook gemeld bij het account omdat ze met Thomas 'bedenkelijk' contact heeft gehad. "Ze liet berichten zien waaruit duidelijk werd dat hij al geruime tijd interesse in haar had."

Op de hoogte

Het kanaal vermeldt ook dat Elianne op de hoogte is van al deze informatie. "Zij is op zijn zachtst gezegd not amused. We vermoeden echter dat zij gebonden is aan afspraken om niets te zeggen over deze situatie, anders komt ze in de problemen." Dit is natuurlijk niet echt een prettig vooruitzicht voor Elianne en ook hier gingen eerder geruchten over rond. Na het geplaatste bericht over het vreemdgaan van Elianne, heeft ze dit onmiddellijk verwijderd. Ook gaf ze spijt te hebben van het bericht, zou Thomas haar nog onder controle hebben?