Thomas Berge sluit Elianne Zweipfenning wederom buiten: 'Sloten vervangen'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 07 juni 2024 om 13:48
thomas berge
Thomas Berge en Elianne Zweipfenning leken in eerste instantie een hele goede relatie te hebben, maar gingen geheel onverwachts uit elkaar. Sindsdien komen er steeds meer verhalen over hen naar buiten.

Thomas Berge Elianne Zweipfenning

Thomas Berge en Elianne Zweipfenning waren heel erg gelukkig samen, zo leek het in ieder geval. Ze plaatsten leuke foto's op Instagram en kregen zelfs kinderen samen, maar ze leken de schijn op te houden. Ineens kwam naar buiten, dat Thomas Elianne had verlaten, met alle gevolgen van dien.
Sindsdien zijn er verschillende verhalen naar buiten gekomen. Thomas zou aan het praten zijn met andere vrouwen en hij zou zelfs al een ander hebben. Daarnaast ging het verhaal ook rond dat hij Elianne naar de grond had geslagen. Wat hier allemaal van waar is, dat was niet duidelijk.

Thomas Berge sluit Elianne Zweipfenning wederom buiten: 'Sloten vervangen'

Elianne gooit over het internet ook wel een sneertje heen en weer. Ze gooide deze week op het internet, dat zij alles financiert voor de kinderen en dus eigenlijk geen rooie cent van Thomas krijgt.
Nu stapt een vriendin van Elianne naar voren – die helemaal klaar is met het gedrag van Thomas. “Weet je, ik ben het zat. Ik mag dit niet zeggen, maar Eli belde mij net huilend op”, aldus de vriendin van Elianne. “Ik ben zo klaar met die vent. Ze hadden afgesproken dat ze vandaag nog de noodzakelijke spullen kon ophalen van de kinderen. En nu is ze voor niks helemaal naar Alphen aan den Rijn gereden, omdat die klootzak de sloten van hun huis heeft veranderd.”
Ook zegt ze dat Thomas niet eens naar hun kinderen om heeft gekeken sinds de breuk. Niet echt netjes van hem natuurlijk.