Thomas Berge woest tijdens optreden: 'Lege zaal'

Entertainment
door Nienke
maandag, 04 maart 2024 om 14:05
realitynl 29
Thomas Berge is afgelopen weekend geboekt in een club in Leeuwarden. Het zou een feest zijn waarvan het dak eraf zou gaan. Die feeststemming was snel verdwenen, er kwam bijna niemand opdagen. Iemand confronteerde Thomas en hij reageerde woest.

Thomas Berge boos

"Het was een heel pijnlijk moment", aldus Guido den Aantrekker zondagavond in Shownieuws. "Er heeft een meisje vandaag op TikTok een filmpje geplaatst, die ze overigens weer heeft verwijderd, waarin ze daar was. Ze had geteld en er waren maar zes mensen aanwezig voor het optreden van Thomas Berge en ze heeft vervolgens een meet & greet met hem gehad." Het meisje was volgens Guido een beetje aangeschoten, maar heeft de zanger geconfronteerd met het feit dat de zaal zo goed als leeg was. "Die sfeer was al beneden het vriespunt", vertelt Guido. "Thomas zou volgens haar echt heel boos geworden zijn."

Management 

Het management van Thomas heeft aan Shownieuws laten dat er iets mis is gegaan met de promotie van het feest. Zo stond er op de poster niet vermeld hoe laat Thomas op het feest aanwezig zou zijn en is het algemeen bekend dat mensen pas rond éen uur uitgaan. Dit was niet het enige waarom Thomas zo reageerde, er was een meisje dat de hele tijd de aandacht vroeg. "Het meisje was volgens hun ook erg vervelend en klampte zich aan Thomas vast", aldus Guido. "Wij denken dat ze ook een beetje aandacht wilde, want ze zit in het programma De Bachelor."

Dochtertje

Thomas heeft begin dit jaar samen met zijn vriendin Elianne Zweipfenning, een dochtertje mogen verwelkomen. "Je bent het passende stukje in onze puzzel, zo welkom, zo gewenst, zo geliefd", lieten ze destijds weten. Het meisje heet Sky Méa Ottink. Ze is vernoemd naar haar oma's en overgrootoma. Dat is wat Thomas en Elianne hebben laten weten.