Tim Hofman confronteert Real Housewive Hella Huizinga

Entertainment
door Indy
donderdag, 09 november 2023 om 10:20
tim hofman confronteert hella huizinga
Vandaag komt een nieuwe uitzending van BOOS online en het is deze keer niet met een onbekende. The Real Housewives of Amsterdam-ster Hella Huizinga wordt er namelijk van verdacht dat ze haar rekeningen structureel niet betaalt en ze zou slecht omgaan met haar personeel. Wat heeft zij allemaal gedaan?

The Real Housewives of Amsterdam

In The Real Housewives of Amsterdam zien we zeven vrouwen uit de ' upper class ' van Amsterdam die samen als 'vriendinnen' hun bruisende leven in Amsterdam laten zien. Of we nou echt daadwerkelijk kunnen spreken van een vriendschap valt niet met zekerheid te zeggen. Een van de housewives is namelijk al vervangen.
Hella Huizinga is een van de dames uit de ' upper class ', maar het lijkt erop dat ze helemaal niet zo rijk is als zij zich voordoet op televisie.

Geconfronteerd door Tim Hofman

Vandaag verschijnt Hella in de nieuwste aflevering van BOOS
en we weten allemaal wat dat betekent: de zakenvrouw heeft iets gedaan wat mensen niet bevalt. Maar wat heeft zij uitgespookt?
Hella staat bekend als dé eventplanner van Amsterdam. Voor menig BN'er regelt zij feesten en partijen waar een aardig prijskaartje aan hangt. De ondergrens voor een feestpartij georganiseerd door Hella? Maar liefst twee ton. En het lijkt erop dat de zakenvrouw het grootste gedeelte van dit geld in eigen zak steekt, aangezien ze ervan verdacht wordt rekeningen niet te betalen.
Op Instagram deelt BOOS
-presentator Tim Hofman alvast een voorproefje van de aflevering, waarin hij Hella confronteert met het feit dat ze haar rekeningen niet betaalt. "Facturen voor ten minste tienduizend euro voor je verjaardag" , begint Tim tegen Hella. "Op een gegeven moment ga je naar The Weeknd: 'Creatieve inspiratie opdoen, kunnen we makkelijk wegboeken'."
Het excuus van Hella: ze heeft een ontzettend zwaar beroep. Volgens de eventplanner
staat het beroep zelfs op nummer vijf van de zwaarste beroepen ter wereld. "Ik werk zeven dagen per week, zestien uur per dag" , zegt ze tegen Tim.

Verschrikkelijk voor personeel

Maar wat blijkt nou: Hella werkt niet hard voor haar centen, maar ze verwacht vooral van haar personeel dat ze hard werken. Dit meldt een voormalig werkneemster van Hella aan Yvonne Coldeweijer. En er stromen nog meer reacties binnen bij de roddelkoningin. "Hella is verschrikkelijk voor haar personeel. Ik heb daar vier maanden gewerkt en daar heb ik al 128 overuren aan overgehouden die niet werden uitbetaald of tijd ervoor terugkreeg."
Als Tim haar confronteert met de feiten schiet ze - letterlijk - in de vlekken. Het lijkt erop dat de eventplanner al een storm van klachten over zich heen verwacht. Ze heeft namelijk haar reacties op Instagram al op beperkt gezet. Juicechannel meldt op Instagram dat Hella erg zenuwachtig is voor de uitzending en dat ze van plan is om haar kant van het verhaal te vertellen zodra de aflevering online staat.