Tim Hofman slaat met nieuwe aflevering van BOOS de plank mis

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 05 maart 2024 om 12:16
realitynl 31
Tim Hofman heeft een YouTube serie genaamd BOOS. In deze serie helpt hij mensen die gedupeerd zijn. Zo is deze aflevering bekend influencers Lies Zhara als gedupeerde de gast. BOOS-fans zijn er niet over te spreken.
Tim Hofman kunnen we allemaal kennen als journalist, programmamaker en schrijver. Zo is Tim presentator van het online programma BOOS, waarmee hij al verschillende prijzen heeft gewonnen. Tim werd in 2023 door Villamedia uitgeroepen tot Journalist van het Jaar.

Influencer

Hoe de afleveringen "normaal" gaan over bedrijven die hun werk niet goed doen of huisjesbazen die de panden niet goed onderhouden, is het deze aflevering net anders. In deze aflevering is influencer Lies Zhara gedupeerd. Zo is het verhaal dat Lies via haar management een samenwerking heeft met een bedrijf. Zo heeft Lies het product opgestuurd gekregen wat ze mocht uittesten. Bij de afspraak hoort dat ze het product promoot op haar Instagram. In ruil hiervoor krijgt Lies zoals ze zelf in de aflevering zegt, 6000 euro. Het product is veel besteld bij haar volgers en de promotie heeft dus gewerkt. Ook is het product aangekomen bij de mensen die hebben besteld. Maar er is één ding niet goed afgelopen: Lies is niet uitbetaald. Om te "voorkomen" dat haar volgers ook gedupeerd worden, gaat het BOOS-team op pad naar Frankrijk om de 6000,- te halen voor Lies.

Reacties

Mensen vinden dit geen goede aflevering. Zo wordt er veel gereageerd over het gedrag van Lies. Mensen vinden het vervelend en vinden dit geen "echt" probleem. Zo reageert er iemand: "Ben halverwege de aflevering, maar wordt gek van deze influencer, ze vraagt zoveel aandacht de hele tijd. Typisch iemand die altijd het middelpunt van gesprek wil zijn." en "Oplossen voor haar volgers? Die personen hebben gewoon hun producten gekregen waarvoor ze betaald hebben én het product werkt ook gewoon. Dit is gewoon de Lies Zhara show. Iets waar ze gewoon een civiele zaak van had kunnen maken i.p.v boos in te schakelen. De hele aflevering is gewoon te cringe.." Zo gaan de reacties door en door. Onlangs werden fans al woest door het programma.

BOOS

Sinds juni 2016 is Tim te zien als presentator van BOOS. In deze serie helpt Tim slachtoffers met de terugkoppeling naar de daders. Zo is het doel van Tim om een passende oplossing te creëren voor de gedupeerde, door de mensen die duperen onder ogen te zien.