Tony Junior deelt eerste beelden met vriendin: 'Opnieuw verliefd'

Entertainment
door Lois
donderdag, 29 augustus 2024 om 13:33
tony junior
Tony Junior, bekend van onder andere 'De Bachelor', heeft opnieuw de liefde gevonden en deelt eerste foto's met zijn nieuwe liefde op Instagram.

Tony Junior

Tony kennen we allemaal als stoere gespierde brede gast met veel tatoeages op zijn lichaam. Tony zijn liefdesleven heeft de afgelopen jaren flink wat ups en downs gehad. In 2017 vond hij de liefde bij zangeres Maan de Steenwinkel. Het stel hield het zo’n drie jaar vol, maar in 2020 gingen ze uit elkaar. Ze zaten in verschillende levensfases, en met een leeftijdsverschil was dat misschien ook niet zo gek. Tony, een paar jaartjes ouder dan Maan, wilde graag settelen, maar dat bleek toch niet helemaal te matchen.

Breuk

Na de breuk met Maan de Steenwinkel, die nu een relatie heeft met Karel Gerlach, bleef Tony Junior zoeken naar de ware liefde. Hij probeerde het zelfs in het tv-programma 'De Bachelor'. Julia Sinning kreeg de laatste roos, maar dat sprookje eindigde snel toen bleek dat Tony tijdens zijn relatie met Julia een wilde nacht beleefde met een andere kandidaat, Maxime. Tja, niet echt het netjes, maar ja zo gaat dat bij BN'ers.
Na 'De Bachelor' leek Tony opnieuw verliefd te zijn, dit keer op Marjolijn. In december deelde hij op Instagram foto's van hen samen met de caption “Found her.” Maar helaas, ook dit duurde niet lang. “We zijn nog steeds goede vrienden en hebben een geweldige tijd samen gehad”, schreef Tony destijds. “Maar we hebben besloten om ieder onze eigen weg te gaan.”

'Us'

Maar nu lijkt Tony de liefde weer te hebben gevonden. Op Instagram deelt Tony de eerste foto’s met Eva, waarop duidelijk te zien is dat zij meer dan alleen vrienden zijn. Onder de innige beelden schrijft de dj ‘Us 🤍‘, waarna meerdere mensen reageren hoe blij ze voor het stel zijn. We zullen zien hoelang dit gaat duren...