De trouwplannen van Max Verstappen: 'Onder druk gezet'

Entertainment
donderdag, 21 december 2023 om 11:02
ontwerp zonder titel 2023 12 21t104820702
Kelly Piquet ving eerder dit jaar het bruidsboeket op een bruiloft, wat zou kunnen suggereren dat zij en Max Verstappen de volgende zijn die in het huwelijksbootje stappen. Hebben de twee plannen om binnenkort te gaan trouwen?

Mogelijke trouwplannen

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn sinds 2020 een stel en delen ze al geruime tijd een woning met Penelope, de dochter van Kelly, in Monaco. Geruchten over een mogelijk huwelijk doen al een tijdje de ronde en in een interview met de Zwitserse krant Blick spreekt Max zich uit over zijn toekomstplannen met Kelly.
" Trouwen? Ik? Nu heb je me publiekelijk onder druk gezet om een datum te noemen! ", lacht Max. Blijkbaar heeft het koppel geen haast om het huwelijksbootje in te stappen. " Ik weet het niet, de tijd zal het leren. Op dit moment ben ik heel erg gelukkig met Kelly, maar persoonlijk heb ik geen tijdschema voor wanneer ik voor haar op de knie ga. Het moet allemaal spontaan gebeuren. "

Focus op carrière

Afgelopen mei trouwde een goede vriendin het stel en uitgerekend Kelly ving het huwelijksboeket in de zaal. Hoewel er vermoedens waren dat Kelly het boeket ving omdat ze haar eigen bruiloft aan het plannen was, benadrukt Max dat hij momenteel volledig gefocust is op zijn werk.
Mogelijk zullen hij en Kelly pas in het huwelijksbootje stappen wanneer hij geen deel meer uitmaakt van de Formule 1. " Het gezin moet een oase van rust zijn om momenten van stress te vergeten. En Kelly kent de problemen die verband houden met de carrière van haar vader al ", legt Max uit.

Geruchten

In juli gingen er geruchten rond dat Max en Kelly mogelijk uit elkaar zijn . Het kon niet op met de romantische kiekjes die het stel deelde op Instagram , maar ze hadden al een tijdje niets gedeeld van elkaar. Juicechannel schreef hier toen over op Instagram: “De laatste dagen krijgen wij veel vragen over de relatie van Max Verstappen en Kelly Piquet. Volgers van de twee vinden het verdacht dat er al enige tijd niets meer van hun samen is gepost op Instagram. En zoals we allemaal weten is dat in deze tijd opvallend.”
Het koppel volgt elkaar nog wel, maar het kanaal vertelde dat hier zeker iets aan de hand is. Ook kregen ze de bevestiging van een andere bron:” Ik hou het al even in de gaten, maar ik denk dat ze al zeker vijf races niet geweest is en dat is voor Kelly echt heel apart want die staat graag vooraan. Ze vervolgt met: “Over twee weken is het zomerstop. Ze gaan ieder jaar erg openbaar met elkaar op vakantie, dus dan zullen we het zien.”