Tygo Gernandt ging vreemd tijdens relatie met vriendin: 'Met bekende presentatrice'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 04 juli 2024 om 10:39
tygo gernandt nicolette kluijver
Tygo Gernandt heeft al een tijdje een – knipperlicht – relatie met Dianne van den Eng. Toch is hij tijdens zijn relatie met haar niet trouw geweest, hij ging namelijk vreemd met een bekende presentatrice.

Tygo Gernandt Dianne van den Eng

Acteur Tygo Gernandt en zijn vriendin Dianne van den Eng hebben een turbulente relatie gehad. Na een breuk van zeven maanden zijn ze nu weer bij elkaar. Tygo geeft toe dat hij spijt heeft van eerdere uitspraken over de relatie en zegt nu zeer verliefd te zijn op Dianne. Inmiddels lijken ze ook weer enige tijd samen te zijn, hoelang zal dat goed blijven gaan?

Tygo Gernandt ging vreemd tijdens relatie met vriendin: 'Met bekende presentatrice'

Er gaan echter geruchten dat Tygo tijdens de relatie vreemd is gegaan, onder andere met Nicolette Kluijver. Dianne zou gesprekken hebben gelezen waarin Tygo zegt van Nicolette te houden. Daarnaast zou Tygo ook contact hebben gehad met andere vrouwen en belde hij regelmatig naar sekslijnen.
Bronnen melden verder dat Tygo veel drinkt en daardoor agressief kan worden. Tijdens een ruzie zou hij zelfs Dianne's pols hebben gekneusd. Het is onduidelijk waarom Dianne, ondanks dit alles, toch weer voor een relatie met Tygo heeft gekozen.