Uiteenlopende reacties op terugkomst 'nieuwe Maan': 'Vreselijk'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 25 april 2024 om 10:48
realitynl 22
Maan is een langere tijd afwezig geweest, dat zowel in de media als op muzikaal vlak. Maan heeft haar comeback gemaakt en heeft nieuwe muziek aangekondigd. De reacties lopen erg uiteen over de nieuwe stijl van de zangeres.

Maan de Steenwinkel

Maan heeft in een interview met Vogue vertelt waarom ze het opvallende besluit heeft gemaakt en dus niet te zien was op het podium. Zo geeft Maan aan: "Ik heb ervaren dat het goed is om uit te zoomen, terug te gaan naar wat je rust brengt, juist als de wereld de volumeknop opendraait. Of dat nou op je kamer is, of tijdens een reis naar een ander land. Even terug naar de basis. Wie ben ik ook alweer in alle drukte en vastgeroeste routines? Wie ben ik ook alweer als niemand kijkt?"

Hervonden

Maan heeft eindelijk na een lange tijd, nieuwe muziek uitgebracht. Het klinkt anders als dat we normaal gewend zijn van de nummers van Maan vroeger. Maan geeft dan ook een reden waarom ze het over een andere boeg heeft gegooid: "Het is niet dat ik mijn oude muziek niet meer leuk vind, maar ik ben het ontgroeid. Verloren in het verkeer en de verkeersborden in Japan werd me één ding heel duidelijk: misschien ga ik het wel over een andere boeg gooien." Maan dacht hier al een langere tijd over en heeft de keuze gemaakt door het 'gewoon' te doen!

Reacties

De reacties van mensen op de nieuwe muziek van maan, zijn erg uiteenlopend. Zo zegt de een: "Vreselijk, jezelf verloren," en de ander: "Anderen die niet kunnen meegaan met jouw groei zijn degene die het je niet gunnen!" Veel mensen denken dat ze deze weg is op gegaan door het drugsgebruik van Maan. Maan ontkent dit wel en zegt dat het goed met haar gaat. Ze is weer helemaal terug van weggeweest en is klaar voor een nieuwe uitdaging. De zangeres heeft niet alleen een nieuwe muziekstijl, maar houdt ervan om regelmatig nieuwe looks uit te proberen.