Verhuurder niet blij met pikant bezoek van Nicol Kremers en entourage

Entertainment
door Tika
donderdag, 08 juni 2023 om 16:08
verhuurder niet blij met pikant bezoek van nicol kremers en entourage
Sinds een paar maanden is Nicol bezig met haar carrière op OF. Dat is het platform waar mensen tegen betaling, pikante content kunnen bekijken. Het gaat haar goed af, de realityster wist op deze manier al een hoop geld binnen te harken. Toch is niet iedereen zo blij met haar carrière switch.

OF carrière

Om abonnees te trekken, moet Nicol telkens nieuwe en pakkende content bedenken. In het begin ging het nog wat stroef. Mensen wilde haar graag zonder kleren zien, maar ze bleef altijd heel netjes in lingerie. Toch besloot ze de stoute schoenen aan te trekken en topless op de foto te gaan. Inmiddels is dat ook alweer een tijd geleden, dus moet ze weer wat nieuws verzinnen.

Geen toestemming voor pikante opnames

Momenteel zit ze met meerdere vrouwen in een vakantiehuisje. Niet voor de gezelligheid, maar puur voor nieuwe content. Op haar Instagram deelt ze teasers waarin de dames in lingerie te zien zijn. Terwijl Nicol pikante fotoshoots houdt, is de verhuurder van de woning alles behalve blij met het bezoek van de groep. Er is namelijk geen toestemming gevraagd voor de wilde plannen. Volgens bronnen zal de verhuurder daarom ook actie ondernemen. Of de content alle problemen waard zijn, weten we niet, maar wij zitten er in ieder geval niet op te wachten.

Nicol Kremers in te huren voor bruiloften

Los van haar OF , heeft Nicol nog een andere manier van inkomsten. Recent maakte ze een premium Snapchat account aan. Hiervoor betaal je eenmalig 50 euro en kun je 'genieten' van haar content. – Is maar net wat je genieten noemt – Daarnaast heeft ze een eigen webshop. ByNicolleke verkoopt onder andere speeltjes voor volwassenen tegen de hoofdprijs. On the side kun je haar ook nog inhuren voor bruiloften. We kunnen ons niet voorstellen dat er mensen zijn die Nicol uitnodigen op hun speciale dag, maar goed, ieder zijn eigen.